Garantovani polasci u agenciji “Travelland”

Evropske metropole avionom za 299€, autobusom za 85€

Da li vam nedostaju city break putovanja? Već u septembru možete posetiti neke od najlepših gradova Evrope kroz autobuske i avionske aranžmane po najpovoljnijim cenama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: PR

Barselona, Istanbul, Atina, Budimpešta, Prag, Moskva, ne zna se kojeg smo se grada i putovanja više uželeli. U septembru neko ide na more, ali oni koji su letnji odmor već iskoristili, obično se u ovo vreme spremaju za posetu nekoj evropskoj metropoli. Bar je tako bilo proteklih godina, a sve su šanse da se ne odustane od tog trenda ove jeseni. Takozvana city break putovanja garantuje agencija “Travelland” u kojoj se za avionske aranžmane prilikom rezervacije uplaćuje samo 49 evra, dok je za autobuske taj iznos još niži, svega 29 evra po osobi.

Grad nesvakidašnjeg izgleda i maštovite arhitekture, grad bogate istorije, umetnosti i kulture, jednostavno grad koji ima sve – Barselona. Zbog toga postoji više polazaka za ovu svetsku metropolu ali i više dana u ponudi agencije “Travelland”. Prvi avionski polazak je zakazan za 2.9. sa boravkom od 4 dana po ceni od 449 evra. Tokom septembra i oktobra možete se opredeliti i za aranžmane na 8, 11, 12 dana.

Foto: PR

Malo je srpskh turista koji do sada nisu bar jednom posetili Istanbul. Svakako je grad kojem se vredi vraćati više puta. Ukoliko se odlučite za 6 dana boravka uz korišćenje organizovanog autobuskog prevoza, onda će vas taj aranžman koštati svega 89 evra. Prvi polazak je 15. septembra, sledeći je 6. oktobra. Za avionske aranžmane od 4 dana i prvi polazak 18.9., treba izdvojiti ukupno 299 evra po osobi (cena uključuje avio kartu, takse, hotelski smeštaj). Polasci za Istanbul su obično subotom i četvrtkom.

Ako se teško mirimo sa činjenicom da je leto na izmaku, biramo Atinu koja će učiniti da se opet osećamo kao da smo na moru. Agencija “Travelland” je spremila avionske aranžmane tokom septembra, oktobra ali i novembra. Prvi polazak je 16.9. a cena za boravak od 4 dana je 349 evra po osobi.

Foto: PR

Iako su tamo niže temperature, Moskva u kombinaciji sa Sankt Peterburgom vredi svaki plaćeni evro. Termin koji se ne propušta, jer je za sada jedini u ponudi je 17.9-23.9. (7 dana, 6 noći). Ulazak u Rusiju je dozvoljen državljanima Srbije, ali je poreban negativan PCR test ne stariji od 72 sata. Aranžman košta 695 evra i uključuje avionski prevoz na relaciji Beograd-Moskva i Sankt Peterburg-Beograd, avio takse, prevoz vozom Moskva-St. Peterburg, hotelski smeštaj, usluge pratioca grupe i stručnih lokalnih vodiča.

Za one koji ipak žele jedan ugodan produženi vikend u jednako lepim, ali dosta bližim evropskim metropolama, izbor može biti Prag (po ceni od 99€ / 6 dana, 3 noći) ili Budimpešta (po ceni od 85€ / 4 dana, 2 noći). Autobuski polasci su rezervisani za polovinu septembra, tačnije 15.9. tj 16.9.

Foto: PR

Vi samo treba da izaberete svoj omiljeni grad i rezervišete mesto na vreme.

Detaljne informacije čekaju vas na adresi Dobračina 43 u Beogradu. Agencija “Travelland” je otvorena svakog radnog dana od 9-20h, subotom od 9-16h, ali i nedeljom od 10 do 17 časova. Za najaktuelnije ponude, agenciju možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Barcelona, mi amor! Potrošila sam odmor, ali bih vrlo rado otišla tamo. Prelep grad, veseli Katalonci. Da imam k'o što nemam, pa da pozovem medjunarodne selidbe pro move, i da se tamo preselim. Životni san mi je da živim u Španiji, negde uz Mediteran.

    Odgovori

Ostavite komentar