Panonska barbika nema potrebe više da peva? Nataša Bekvalac MESEČNO od Instagrama ZARADI 30.000 evra

Objektiv saznaje...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAImages, Printscreen

Nataša Bekvalac odlučila je da u narednom periodu ne nastupa, a tu vest podelila je sa svojim obožavaocima putem društvenih mreža.

Međutim, kako Objektiv saznaje, „panonska barbika” ovu odluku donela je ne samo iz umetničkih nego i iz finansijskih razloga, s obzirom na to da je počela dobro da zarađuje od Instagrama.

Naime, prema našoj računici, Nata je samo u avgustu od sponzorisanih objava zaradila 30.000 evra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

ODLUČNA

‒ Neverovatno kako je jedna velika promena povukla niz drugih. Umorna sam, iscrpljena i nisam raspoložena. Osećam da je ovo vreme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srećnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima šta da pruži, da da ‒ započela je Nataša, pa saopštila da više neće nastupati:

‒ Odlučila sam da jedno vreme ne nastupam, da mi treba pauza, ali da muzici moram da ostanem blizu. Ne na sceni i deleći je sa publikom, već da budemo samo nas dve. Muzika i ja, i to u studiju. Ne znam gde će me sve ovo odvesti, ali znam da sam spremna i da će sve što iz ovog izađe biti tako moje i iskreno. Čisti mi se i prošlost. Neki muškarci koji su me jako povredili javili su se i rekli: „Izvini”… Napisali… Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna, svoja i inspirisana – napisala je Bekvalčeva, a u komentarima su se nizale poruke podrške, kako njenih fanova, tako i koleginica, poput Ane Kokić, Ane Bekute i Jelene Karleuše.

Foto: ATAImages

Piše: Mila Marinović

OSTATAK OVOG ALI I MNOGE DRUGE TEKSTOVE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA

BONUS VIDEO: 

Foto: Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar