JEZIVO

Kada je videla šta se Bregoviću desilo pala je u NESVEST! Muzičar progovorio o TRAGEDIJI i probi SAHRANE

Prisetio se nezgode koja je mogla skupo da ga košta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/M. Rafailović

Muzičar Goran Bregović je pre 14 godina pao sa višnje i povredio kičmu. On je u emisiji “Ćirilica” ispričao šta se tada tačno događalo i istakao da ni njemu samom nije jasno zbog čega se peo na višnju.

-Sećam se kad sam pao sa višnje i slomio dva pršljena, onda je po štampi krenulo da se svašta piše. Jedan dan je došao menadžer i doneo mi novine gde je pisalo da je medicinska sestra posle moje operacije izašla iz sale i rekla: “Bože koliki mu je”. Nemam neke predrasude velike, ali malo je previše – rekao je on u emisiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Kad smo kod višnje, to čak nije ni veliko drvo. Pao sam sa merdevina sa tri metra i slomio dva pršljena i jedva ostao živ. Malo je falilo da ti danas dođem u emisiju u kolicima. Ali istovremeno je bilo veliko iskustvo da sretnem taj svet, taj paralelni svet, u kome su ljudi koji boluju od nečega – pričao je Bregović Ćirilici.

Foto: Antonio Ahel/Ata Images

-Kad sam pao, moja asistentkinja je izašla i kada me je videla, pala je u nesvest. Onda su asistenti zvali hitnu pomoć i rekli: “Bregović pao sa višnje”. Ovi mislili da se neko zeza, pa nisu ni dolazili. Onda je je jedna privatna klinika došla po mene. Odmah su me pitali da li mogu da mrdam prste na nogama, to im je bio ključni znak da ću ustati – istakao je muzičar.

Kako kaže, boravak u bolnici je za njega bilo “nekako lepo” iskustvo.

-Bilo je nekako i u toj bolnici lepo. Bila je to generalna proba sahrane, svi su došli. Predpostavljam da bi svi oni zaista došli na moju sahranu. Svi su došli. I oni koji ne govore međusobno su progovorili u mojoj sobi. Ja sam progovorio sa nekima sa kojima nisam pričao godinama. Da nisam pao sa višnje, nikada to ne bih doživeo – istakao je Goran u emisiji.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar