Počinje sezona BLEJZERA: Samo jedan komad garderobe je dovoljan da potpuno transformiše vaš izgled (FOTO)

Za one smelije, tu je "animal" print

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Sigurno već imate nekoliko komada omiljenih blejzera, ali ne mislite o tome, svakako je poželjno dodati još jedan komad u jesenju garderobu.

Za sebe izaberite dizajne koji su pristupačni, dostupni i mogu se lako uklopiti uz vašu postojeću jesenju, ali i zimsku garderobu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Džins i blejzer

Blejzer sa upečatljivim bojama savršeno ističe retrokroj sa dugmićima. Ovakvi modeli najviše su se nosili početkom osamdesetih godina.

Foto: Shutterstock

Posebno je efektno kada ovakav blejzer- sako nosite u kompletu sa pantalonama, ali će se isto tako odlično slagati i sa farmerkama, crnim pantalonama, haljinama, suknjama, kao deo dnevnog i poslovnog, ili večernjeg i elegantnog stila. Ono što je sigurno, jeste da ćete sa ovakvim blejzerom sigurno biti primećeni.

Osvežite jesen crvenom bojom

Crvena boja je verovatno najomiljenija za sve ljubitelje mode. Žena ili muškarac izgledaće samouverenije, seksi i elegantno ako na sebi ima samo jedan komad odeće u nekoj nijansi crvene. Ujedno, ova boja je simbol ljubavi, pa nije ni čudo što kreatori i stilisti obožavaju da je koriste za izradu blejzera.

Foto: Shutterstock

Životinjski print za odvažne

Ko želi da ove jesni bude primećen ma gde god da se nađe, to će svakako postići ako ponese blejzer sa animal printom. Zelena, oker, mastilo – plava boja donjeg dela garderobe su boje koje se savršeno uklapaju u ovaj trendi print.

Pliš i somot

Dva top materijala kada su trendovi ove sezone u pitanju. Zato nije ni čudno što su baš blejzeri od njih i te kako popularni! Za one koji su ljubitelji mode iz 80 – ih i retrofazona – pliš bi mogao biti izbor materijala za blejzer.

Foto: Shutterstock

Maramicu u džepić

Dodavanjem marame i upadljivog nakita osvežićete tamni blejzer kada ne želite da izgledate poslovno, a kada želite, košulje pastelnih boja i diskretan nakit, daće vam uredan i elegantan poslovni izgled.

Karirano, volim te, karirano

Kada pomislimo na blejzer, setimo se kariranih modela koji su se najviše nosili 70 — ih godina. Najčešće su bili “oversized”, nešto šireg kroja sa naramenicama. Danas se naramenice retko koriste, ali dezen je ostao neprevaziđen. Razni trendovi nude obično aktuelnu sivu boju sa tankim linijama.

Foto: Shutterstock

Retrovajb sa dugmićima

Karirane modele blejzera možete nositi na više načina, uz različite kombinacije. Ona koju najviše volimo jeste kombinacija sa džinsom. Dobar par farmerica, patike ili baletanke, čizme, visoke potpetice, sa nešto većim kaišom oko struka, sve je dozvoljeno. Ovakve modne kombinacije nude vam mogućnost da dnevnu, poslovnu varijantu pretvorite u noćnu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar