Strastveno sam vodio ljubav sa ženom i njenom prijateljicom, a kad su mi OVO uradile, nije mi bilo DOBRO

Priznao je da se sada nalazi u nezgodnoj poziciji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ania Powalowska / Free / Profimedia

Supruga i ja smo u braku godinu dana. Odrastao sam u porodici u kojoj se otvoreno govorilo o seksualnim odnosima. Moja žena je, s druge strane, odrasla u veoma konzervativnom okruženju i nije imala mnogo partnera – ovim rečima započeo je svoju priču jedan Britanac.

– Učinio sam sve što mogu da je ohrabrim da razmisli šta želi od svog seksualnog života. Već dve godine živimo zajedno, iako smo mnogo duže u vezi i seksualno aktivni. Kada smo se uselili u našu novu kuću, prijatelji su počeli redovno da nam dolaze.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Njena prijateljica je bila naš najčešći gost, a moja žena je otkrila da ima fizičku privlačnost prema njoj. Oboma nam je to priznala i, iako je u početku bilo neugodno, sve je dovelo do toga da nekoliko puta imamo “trojku” sa njom – objašnjava on i nastavlja:

Foto: Shutterstock

– To je bilo veoma dobar doživljaj. Međutim, sada postoji veliki problem. Niko mi nije rekao da će, nakon što smo vodili ljubav, moja supruga započeti aferu sa njenom prijateljicom. Pokušavam da shvatim da su one samo prijateljice sa beneficijama, ali me sve to zbunjuje.

– Moja supruga i njena prijateljica su u ovom trenutku veoma bliske i zatekao sam ih kako vode ljubav bez mene. Ne znam koliko daleko će ovo otići i zbunjen sam oko toga što su me isključile iz našeg odnosa – završio je svoju priču.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, slate.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar