Lekari mu jedva prišili polni organ koji je ODSEKAO samom sebi: Posle šest nedelja desilo se novo ČUDO

Ležao je u kuhinji 23 sata sa odsečenim "vršnjakom"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/Great Lakes Institute of Technology

Muškarac iz Birmingema (34) koji je imao istoriju paranoidne šizofrenije, odsekao je sopstveni p*nis tokom “čina namernog samopovređivanja”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako prenosi Dejli mejl, on je pronađen u nesvesnom stanju u svojoj kući nakon što je imao napad, a kao sredstvo za amputaciju genitalija upotrebio je kuhinjski nož.

Suzana DVAPUT dobila premiju na lutriji: Zbog jednog detalja iz njenog života NIKO joj ne bi bio u koži

Neidentifikovani muškarac vozilom hitne pomoći prevezen je u Univerzitetsku bolnicu u Birmingemu, dok mu je p*nis bio pun leda kako bi lekari eventualno uspeli da mu povrate funkciju nakon prišivanja.

U vreme kada je pronađen, polni organ mu je bio odsečen čak 23 sata.

Foto: Shutterstock

Lekari su ga uspešno prišili, a tokom narednih nedelja svakodnevno je čistio antisepticima i pio antibiotike, a posle šest nedelja ponovo je doživeo i punu erekciju.

– S obzirom na značaj amputiranog organa, u ovom slučaju je pokušana transplantacija uprkos velikom gubitku krvi u organu, što je najduže u zapisanoj literaturi – navodi se u časopisu Britanski medicinski žurnal.

– Uspeh ovog slučaja stoga bi trebalo da ohrabri hirurge da pokušaju transplantaciju p*nisa, čak i sa produženim ishemijskim vremenom, zbog mogućeg uspeha i potencijalnih fizičkih i psihosocijalnihefekata gubitka organa za pacijenta – dodaje se.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar