Odrastao sam uz Partizan, ali daću 110% protiv njega: Đorđe Gagić jedva čeka duel u Beogradu

Ovo će biti njegova druga sezona u litvanskom klubu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Košarkaš Đorđe Gagić, koji je bio član Partizana u dva mandata, govorio je za litvanske medije o susretu njegovog sadašnjeg kluba Lijetkabelis i crno-belih u Evrokupu predstojeće sezone.

Gagić se početkom januara 2018. godine vratio klub iz Humske s kojim je u periodu od 2012. do 2015. godine osvojio jednu titulu u ABA ligi i dve u KLS, kao i dva Kupa Koraća.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Istakao je centar da će susret sa starim klubom biti poseban.

“Naravno. Partizan je veoma jak tim, ali mi ćemo se boriti. Motivisan sam i mislim da ću tada biti još više. Jedva čekam da igram u Beogradu. Odrastao sam uz Partizan. Poštujem ga, ali budite sigurni da ću dati 110% na terenu”.

Ovo će biti njegova druga sezona u litvanskom klubu, koji vodi Nenad Čanak, iako je prethodno jedan period po rastanku sa Igokeom bio bez tima, ali je u skorašnjem intervjuu za Objektiv otkrio da će produžiti ugovor sa ekipom.

“Imam dobro iskustvo ovde od prošle sezone. Osećam dobru energiju, drago mi je što ćemo se boriti u domaćem šampionatu i Evrokupu. Znam trenera jako dobro, pričao sam dosta sa njim i odlučili smo se na produžetak saradnje”.

Zvezdu čeka pakleni septembar: Poznati svi rivali crveno-belih na pripremama



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar