SRAMNO

Đilasov portal LAŽE i obmanjuje javnost: Krvnički NAPAD na Antonijevića predstavili kao “tuču” (FOTO)

Iako se na snimku prebijanja Antonijevića jasno vidi da Bjelogrlić uopšte nije ni blizu da bi reditelj mogao da mu dobacuje, Đilasov portal namerno izmišlja i obmanjuje javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Portal Nova S, koji se nalazi pod uređivačkom kontrlolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, objavio je nekoliko tekstova o premlaćivanju reditelja Predraga Gage Antonijevića od strane glumca Dragana Bjelogrlića, s tim što su krvnički napad sa leđa predstavili kao “tuču”!

Naime, oni su objavili tekstove sa sledećim naslovima: “Dragan Bjelogrlić priveden, potukao se s rediteljem”, “Pogledajte snimak tuče Bjelogrlića i Antonijevića” i “Detalji tuče: Antonijević dobacivao, Bjelogrlić nasrnuo pesnicama”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako se na snimku prebijanja Antonijevića jasno vidi da Bjelogrlić uopšte nije ni blizu da bi reditelj mogao da mu dobacuje, Đilasov portal namerno izmišlja i obmanjuje javnost.

Što je još bitnije, Bjelogrlić je mučki prebio Antonijevića, četiri puta ga je udario pesnicom u glavu! Dakle, nema tuče dvojice učesnika, već Bjelogrlić mučki prebija starijeg čoveka koji sedi i nalazi se u položaju iz kojeg ne može ni da se odbrani.

Podsetimo, glumac je reditelja napao rano jutros, oko 4 časa, u niškom hotelu “Ambasador”.

Kako je ispričao Gaga Antonijević, do nasilja je došlo jer Bjelogrliću smeta film “Dara iz Jasenovca”, a i korupcionaška afera koju je reditelj ranije razotkrio.

Sramni napad glumca na čuvenog reditelja osudili su korisnici društvenih mreža, a detaljnije o tome možete čitati klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar