Moja žena je u krevetu DRUGA osoba, mislio sam da znam sve o njoj, a onda sam otkrio šta 15 godina KRIJE

Ovome se sigurno nije nadao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Posle 15 godina braka jedan Britanac je doživeo najneprijatnije iznenađenje kada je saznao da njegova supruga uopšte ne uživa u vođenju ljubavi sa njim.

– Ja imam 41, a moja supruga 38 godina, i volimo se kao i prvog dana. Ona je divna i seksi, ali problem nastaje kada dođemo do vođenja ljubavi – priča on i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Od početka naše veze ona se u krevetu pretvara u drugu osobu, potpuno je nezainteresovana za vođenje ljubavi i bilo koji oblik intimnosti. Da ja ne iniciram vođenje ljubavi, živeli bimo u totalnoj apstinenciji, što njoj očigledno ne bi smetalo.

– Tokom godina probao sam sve što mi je palo na pamet, razgovarao sam sa njom, predlagao sam nove položaje i vrste odnosa… Da sve bude još gore, ona je sve moje ideje prihvatala i ponadao sam se u jednom trenutku, da su se stvari promenile, a onda je usledio hladan tuš – objašnjava muškarac.

Foto: Andor Bujdoso / Alamy / Alamy / Profimedia

– Jednom prilikom mi je priznala da nikada tokom 15 godina braka nije doživela orgazam sa mnom! Potom je dodala da ne odbija seks, jer želi da zadovolji moje potrebe! Osećao sam se kao najveći bednik i kao da je primoravam na odnos koji ne želi – kaže Englez.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Pokušao sam da razgovaram s njom o tome, i obećala je da će pokušati da se malo opusti i uživa u krevetu, ali ništa od toga. Upao sam u totalnu deprsiju i ne znam šta da radim – očajan je on.

Odgovor terapeuta:

Foto: Shutterstock, ilustracija

Moguće je da je vaša supruga odrasla u porodici u kojoj je seks bio tabu i stvar o kojoj se ne govori. Da li je ona možda imala neka neprijatna iskustva u prošlosti, koja je sprečavaju da uživa u vođenju ljubavi?

Možda bi bilo dobro da ode i kod psihologa.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

Ostavite komentar