ASTROLOG PORUČUJE

Nedeljni horoskop od 23. do 29. avgusta: Pun Mesec u Vodoliji donosi izvesne promene na POSLOVNOM PLANU

Blizanci menjaju poslovnu percepciju, Strelac se previše oslobodio, a Bik je zdrav kao dren

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao
U nedelji ispred vas imate pune ruke posla. Procenjujete mogućnosti i polako pravite nove poslovne poteze. Nikuda ne žurite jer ste svesni da je promena koju želite dugoročna. Tako ćete krajem sedmice imati dobar uvod u priče koje vas tek očekuju. Informacije koje prikupljate krajem nedelje možete dobro iskoristiti.
Ljubav
Početak nedelje obeležen je punim Mesecom u vašoj kući novih mogućnosti zato je ovo period u kome pravite nove dogovore sa partnerom. Obzirom da je potrebno da završite prijateljstvo sa jednom osobom to će biti neprijatno iskustvo. Krajem nedelje imate dobre vesti ako je u pitanju potomstvo, ili novi zavet u ljubavi.
Zdravlje
Ako imate problem sa cirkulacijom potrebno je da se obratite lekaru.

BIK

Posao
Vi ste u tolikoj gužvi da će samo dobra organizacija biti od prave pomoći. Intezivna i dinamična nedelja na svim poslovnim nivoima biće ono što će vas dobro iscrpeti. Ipak, nije neophodno da se dokazujete, već da budete mudri. Krajem perioda dobijate informacije koje će vam pomoći da pobedite u poslovnom sukobu.
Ljubav
Imate malo veće samopuzdanje u ljubavi i to će vam pomoći da privučete napokon prave osobe u emotivni život. Ipak, tokom nedelje se nalazite na pravoj klackalici i neprekidnoj dilemi kome da poverite svoje poverenje.
Zdravlje
Zdravi ste kao dren, ali imate manje stomačne tegobe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Pun Mesec u Vodoliji će promeniti vašu percepciju na poslu. Dugo ste razmišljali i ove nedelje ste spremni da napravite promene koje su već potpuno sazrele. Krajem nedelje imate takvu aktivnost da ćete i sebe zaprepastiti. Novčani tokovi se polako poboljšavaju.
Ljubav
Niste zreli za teške teme i bavite se fiktivnim i nebitnim stvarima. Nemojte nastaviti sa tim, već uđite u srž osnove vašeg poremećaja u ljubavnom životu. Sve možete popraviti ako ste spremni da se promenite bar malo. U protivnom, situacija sa partnerom može dostići nepredviđeni vrhunac zapleta.
Zdravlje
Niste imuni na stres, povedite računa.

RAK

Posao
Krenuli ste u promene, imate volje samo je ostalo da održite svoj entuzijazam. Niste vi od kamena, ali niste baš ni toliko nesnađeni. Dovoljno je da se držite odabranog kursa i ne odustajete. Krajem nedelje mogući problemi sa finasijama.
Ljubav
Ozračeni ste negativnom energijom i kao da su vam sve lađe potonule. Međutim, situacija na unutrašnjem osećaju se popravlja tokom nedelje samo ako se držite svojih odluka. Budite dosledni u onome što vama prija. Ljubav ne boli.
Zdravlje
Nemate veće tegobe ako vodite računa o ishrani.

Pun Mesec u Vodoliji je doneo kraj svih nedoumica i LOŠIH IZGOVORA

LAV

Posao
Odmorili ste se, iako je to nedovoljno za vas. Ipak, vaši poslovi ne mogu da čekaju na vas i guraju vas da se pozabavite pojedinim neudobnim situacijama. Krajem sedmice imate manji finasijski prihod ali i rashod, tako da ste na istom.
Ljubav
Ovo je nedelja biti ili ne biti za vas. Problemi su se namnožili, a vi ste se našli u čudu. Potrebno je da savladate svoje potrebe za avanturom i da se prilagodite porodičnom životu. U suprotnom, može doći do prekida emotivnih odnosa. Partner ne želi da trpi vaše ponašanje. Cela nedelja je u znaku popuštanja i grupisanja.
Zdravlje
Veoma ste dramatični, a to vam donosi dosta stresa.

DEVICA

Posao
Nemate finasijskih problema, ali imate u organizovanju posla. To će se pojačati krajem nedelje. Tokom ovog perioda koncentrišite svoje snage na saradnju, a ne na kritiku drugih poslovnih partnera.
Ljubav
Rešili ste da menjate svoje navike. Međutim, nije dovoljno da želite već da uradite, a to će emotivni partner upravo zahtevati od vas. Krajem sedmice dobijate odgovore na vaše emotivne ucene.
Zdravlje
Odlično se osećate.

VAGA

Posao
Ove nedelje imate problema u poslu samo zato jer ste neodlučni. Ipak se uzdajte u svoj unutrašnji glas koji će vam reći kojim putem da idete. Krajem sedmice imate nove polsovne ponude koje će vas obasjati srećom.
Ljubav
Vreme je da budete praktični u ljubavi, ali to ne znači da treba da budete materijalni. Slušajte srce i ono će vas uvesti u ljubav jačih strasti. One Vage koje su u lošim vezama napokon će preseći taj neudoban odnos.
Zdravlje
Jačajte imunitet.

ŠKORPIJA

Posao
Promenite način poslovanja jer tako možete ove nedelje postići mnogo više nego do sada. Odbacite obrasce ustaljenih normi i pokušajte biti autentični. Tada se možete dokazati u bilo kom izazovu. Krajem nedelje malo veći uspeh u poslu.
Ljubav
Pokušajte da imate jasniju sliku ljubavnog odnosa u kome realno propadate. Menjajte toksične ljude za one pozitivne jer je ovo nedelja promena. Krajem nedelje imate bolji uvid u ono što stvarno želite.
Zdravlje
Manji stomačni problemi.

Dete vam je rođeno u znaku LAVA? Čestitamo, pravi ste SREĆNICI

STRELAC

Posao
Samostalni ste i veoma praktični ove nedelje, ali vam to neće mnogo pomoći na poslu. Zatrpali ste se obavezama koje ni u ludilu ne možete završiti do kraja ovog perioda. Dolazite do ključnih infomacija koje će vam unaprediti posao.
Ljubav
Previše ste se oslobodili i ogovarate partnera gde god stignete. To će vam doneti žestoke svađe samo zato što niste iskreni i direktni. Ove nedelje možete promeniti svoj odnos prema emotivnom partneru da bi poboljšali obostrane emocije.
Zdravlje
Veoma ste vitalni i zdravi.

JARAC

Posao
Krenuli ste u sabiranje i oduzimanje kada su poslovne finasije u pitanju. Ipak se vidi kraj u novčanim problemima iako ste vi još uvek zategnuti u trošenju. Dobijate podršku od članova porodice i vi uzlećete ponovo.
Ljubav
Sve su prilike da želite dugotrajnu vezu, ali ne umete to da pokažete. Zato, ako ste u emotivnoj vezi, unesite malo avanture u rutinu kojoj sve vreme robujete. Krajem nedelje moguća neslaganja u ključnim planovima.
Zdravlje
Smanjite cigarete i alkohol.

VODOLIJA

Posao
Svakako je ovo nedelja obeležena punim Mesecom u vašem znaku, zato su izvesne promene na poslovnom planu. Posao se uvećava i umnožava. Nije nemoguće da počnete da se bavite dodatnim poslom. Krajem sedmice stižu mnoge poslovne ponude.
Ljubav
Ovo je nedelja u kojoj se možete osloboditi laži, prevara i toksičnih odnosa. Na redu je da uspostavite balans u svom ljubavnom životu. Nemojte pristajati na polovne priče i nejasna obećanja.
Zdravlje
Problem sa kožom ili aknama.

RIBE

Posao
Kod vas se sve duplira. Ako su u pitanju poslovni problemi – uvećavaju se, a ako su u pitanju nove poslovne ponude – dolaze u gomilama. Nema sredine kod vas na poslovnom planu. Zartpani ste poslom ili idejama. Krajem nedelje stiže finasijiski dobitak.
Ljubav
Razmišljate da ostanete ili da odete iz veze u kojoj se trenutno nalazite. Sami ne možete odlučiti, pa vam je zato potreban savet bliskog prijatelja. Ipak, bez obzira na emocije koje imate, neke informacije će vam doneti uvid u laži i obmanu. Krajem nedelje treba vam velika metla da počistite sve smeće oko sebe.
Zdravlje
Manji problemi sa neasanicom.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar