Dačićev sin ZAVEO Pinkovu zvezdu: Isplivale FOTOGRAFIJE sa pevačicom, opis otkriva sve (FOTO)

Oni su već nekoliko meseci u vezi, a prošle noći bili su zajedno u noćnom provodu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Na Instagramu su se pojavile fotografije pevačice Milice Jokić u strasnom zagrljaju sa njenim dečkom Lukom Dačićem, inače sinom političara i lidera Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića.

Sin Ivice Dačića, Luka zaveo je pevačicu i Pinkovu zvezdu Milicu Jokić, a njih dvoje su zajedno uživali u lepoti Egipta, gde su se i zapravo upoznali.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na Instagram profilu Milice i Luke pojavile su se zajedničke fotografije, na kojima su pozirali sa Ivicom, a u opisu istih stajala su srca. Naime, kako saznaje Republika, njih dvoje su se upoznali dok je Milica nastupala na okupljanju lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme.

Oni su već nekoliko meseci u vezi, a prošle noći bili su zajedno u noćnom provodu, a sve vreme im je društvo pravio Lukin otac, Ivica.

Foto: Instagram/Printscreen

Po fotografijama koje su isplivale na društvenoj mreži Instagram možemo zaključiti da ljubav cveta, a Milica nije skidala osmeh sa lica. Inače, Ivica i Luka su pomogli Milici oko produkcije njenih novih pesama koje će uskoro ugledati svetlost dana, pa su zajedno birali aranžman i dali svoj sud.

Foto: Instagram/Printscreen

Poznato je da je Ivica vrsni pevač i da vrlo često u njegovim gostovanjima možemo čuti njegove vokalne sposobnosti, koje su u ovoj situaciji Milici dobrodošle, budući da joj političar može mnogo pomoći oko muzičke karijere.

BONUS VIDEO



Izvor: Republika

Komentari (3)

  1. Pitam se tj. zapazam vec odavo da vecina mladih muskaraca u Srbiji ima suvise okruglu galavu i pogled na (POLA KOPLJA)! Malo cudno?!

    Odgovori

Ostavite komentar