Kao mali je sanjao da postigne evrogol za pobedu i poljubi grb: Sponzori su mu uništili taj san! (VIDEO)

Kako moderni fudbal donosi razne inovacije te ponekad besmislene "revolucionarne poteze", tokom utakmica često nastaju određene bizarne sitaucije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Moderni fudbal je više posao nego igra, to je svima jasno, pa su klubovima radi raznih sponzorskih ugovora u mnogim situacijama vezane ruke.

Već dugi niz decenija klupski grb je bio sastavni deo svakog dresa, te praktično zaštitni znak kluba. Bez obzira da li se radilo o domaćoj ili gostujućoj garnituri emblem je bio obavezan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, kako moderni fudbal donosi razne inovacije te ponekad besmislene “revolucionarne poteze” tokom utakmica često nastaju određene bizarne sitaucije. Tako je Puma odlučila da uništi dušu pojedinim klubovima, barem na trećoj garnituri dresova za tekuću sezonu.

Dresovi su više nalik trening majicama, a umesto grba na grudima je ispisano klupsko ime, a ispod logo generalnog sponzora.

Kada dečaci počnu da igraju fudbal sanjaju da postignu gol za pobedu i poljube grb na dresu voljenog kluba. U susretu plej-ofa za Ligu Evrope Muhamed Gumuskaja je postigao zaista fenomenalan gol za pobedu Fenerbachea protiv HJK-a sa 1:0.

 

Ovaj 20-godišnjak je nakon gola prilikom proslave krenuo da poljubi klupski grb, ali jednostavno se izgubio.

Nekoliko momenata je tražio grb Fenerbahčea, ali ga jednostavno nije našao. U međuvremenu su mu prišli saigrači i počela je proslava… Presmešno, priznaćete:

Osim Fenerbahcea neki od velikana koji takođe neće imati grb na trećoj garnituri su Milan, Borusija Dortmund, Valensija, Olimpik Marsej, Mančester siti.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar