Kajli Džener TRUDNA? Fanovi pomno prate svaki njen korak, a zbog jednog DETALJA su posumnjali (FOTO)

Mnoge stvari su nelogične

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Instagram

Kajli Džener, koja je nedavno proslavila svoj 24. rođendan, najmlađa je milijarderka na svetu, a sada su se pojavila nagađanja da je po drugi put u drugom stanju, te da to pokušava da sakrije.

U prilog tome ide činjenica da Kajli već neko vreme ne objavljuje na Instagramu svoju celu figuru, iako je ranije to obožavala da radi, a nije objavila ništa ni sa rođendanske proslave, što je dodatno podgrejalo spekulacije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, niko od prijatelja i članova porodice nije objavio fotku sa rođendanske proslave sa njom, a na dan rođendana Kajli je na Instagramu podelila stare slike.

Devojka na TikToku primetila je da je na društvenim mrežama objavljen video gde se vidi da Kajli ima zelene nokte, dok je isti taj dan na rođendanskoj fotki imala bele, navodeći da je čudno da je na dan proslave radila nokte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

Obožavateljka najmlađe milijarderke na svetu primetila je i da Kajlina najbolja drugarica Stejsi nije objavila fotku sa rođendana ili bar zajedničku sliku sa okupljanja, a poznato je da se ne razdvajaju i da svakodnevno objavljuju kadrove na mrežama.

Podsetimo, kada je bila trudna sa ćerkicom Stormi, koju je dobila sa reperom Trevisom Skotom, Kajli je to krila. Nije se pojavljivala u javnosti u poodmakloj trudnoći, na mrežama je objavljivala stare fotografije ili samo svoje lice, što je slučaj i sada.

Da li je Kajli ponovo u drugom stanju i to pokušava da sakrije od javnosti, ostaje da vidimo, pošto se ovim povodom nije oglašavala.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar