Đilas i Marinika CENZURIŠU više od Gugla i Tvitera: Traže da se UKLONI mural Ratku Mladiću (FOTO)

Ovaj list je pozvao nadležne institucije Grada Beograda da uklone mural koji se nalazi na uglu Njegoševe i ulice Alekse Nenadovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i potpredsednica ove partije Marinika Tepić pokazali su da cenzurišu više od Gugla, Tvitera i Jutjuba. Naime, oni su preko lista Danas, koji se nalazi pod Đilasovom uređivačkom kontrolom, tražili da se ukloni mural nekadašnjem komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću.

Ovaj list je pozvao nadležne institucije Grada Beograda da uklone mural koji se nalazi na uglu Njegoševe i ulice Alekse Nenadovića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, kompanije “Tviter” i “Gugl” najavile su da će uskoro sa svojih platformi početi da sklanjaju sve sadržaje u kojima se negira takozvani genocid u Srebrenici.

Đilas i Marinika su preko svojih novina brže-bolje potrčali da podrže ovu cenzuru Tvitera i Gugla i tako sebe predstavili u ulozi glavnih srebreničkih cenzora.

Podsećamo i da je Marinika Tepić 2016. godine popisala Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi.

Foto: Printscreen

Takođe, ona je nedavno praktično potvrdila svoj stav da je u Srebrenici počinjen genocid tvrdivši da ako je sud doneo odluku da se genocid u Srebrenici dogodio – to mora biti istina. Opširnije o tome pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Sta ih kosta, na izbore nemaju nameru da izadju, jer znaju da za njih glasaju samo lopovi i kriminalci, a to je oko 0,1%,,,tako da ce lagati na hiljadu načina to da nemaju uslove za izbore... ziva istina..

    Odgovori
  2. Šta ova dva zgubidana zamišljaju ko su!? Oboje hitno da potraže stručnu pomoć i da ne šetaju mnogo kada je jako sunce, jer loše utiče na ono malo sive mase što im je preostalo.

    Odgovori

Ostavite komentar