Milinko oženio ALBANKU koju je video samo na slici: Sada je otkrio kako zapravo izgleda njegov BRAK

Lepa Vjolca je u podgolijsku varošicu stigla iz Skadra, a Milinko je buduću suprugu prvo video samo na slici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Postoji dosta predrasuda o brakovima između Srba i Albanki, ali kao i svaki brak i ovakvi nose i dobre i loše strane. U primeru Milinka Bogdanovića izgleda da je presudila ona dobra.

Iako se njihov dolazak najčešće vezuje za udaljena, ruralna područja, ivanjički profesor Milinko Bogdanović potvrđuje da to nije uvek slučaj i da su neveste iz Albanije dobrodošle i u gradsku sredinu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Susreo sam se sa tabuima, vezanim za ovu temu. Međutim, neophodno je da čovek sam prelomi u svojoj glavi i da shvati šta želi od života. Ja sam više od svega želeo da imam porodicu i sve priče i predrasude sam ostavio sa strane – priča Milinko.

Lepa Vjolca je u podgolijsku varošicu stigla iz Skadra, a Milinko je buduću suprugu prvo video samo na slici.

– Iako se radnja dešava u 21. veku, priča ipak ima sve elemente tradicije. Njene sestre ovde žive već deset godina i znao sam da se radi o divnoj porodici. Dogovorili smo se i ja sam otišao u Skadar – priseća se Milinko.

Nakon prvog susreta bio je siguran da je Vjolca žena sa kojom će provesti ostatak života.

– Sve je sudbina, mene je intuicija vodila na taj put i nisam pogrešio – kaže Milinko.

Četiri godine nakon prave mrsne svadbe, Vjolca i Milinko dobili su kćerkicu Irenu, mezimicu koja je još više ojačala njihov brak. Ovo dvoje vedrih ljudi dokaz su da ljubav zaista potire sve razlike i da je snove moguće ostvariti, a u njihovom slučaju to je bila – porodica.

BONUS VIDEO:

Izvor: Alo

Komentari (11)

  1. Zapazi kakvo razmisljanje, svaka tebi cast ali pun mi je ...dzep vise takvih ko ti vernika, gori stebod Talibana vi sa vasiim verama. Covek prica o ljubavi svog zivota i detetu a tinse hvatas vere, pa nek bude komunista ali neka bude srecno.

    Odgovori
  2. Pa ako su Vam toliko puna usta pravoslavlja, zlobe i pakosti, zašto se same komentatorke niste udale za navedenog ili nekog njemu sličnom? Svako ima pravo na svoju odluku.

    Odgovori
  3. Sve je to lepo, ali d li je Vjolca uzela prvoslavnu veru, i daa lo ce se Irena krstiti u crkvi..Ne zelim pogresno da me shvatite. Albnka koja se uda za Srbina je Albanka, a Srpkinja koja se udala za Albanca je Albanka..sada razumete razliku..Ipak postoji nešto ludo u našem kodu...

    Odgovori

Ostavite komentar