Maslinovo ulje je najbolja alternativa proizvodima za ČIŠĆENJE LICA: Evo zašto i kako da ga koristite

Ono što je najvažnije - potpuno je prirodno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Na koji način negujete lice?

Tačnije, čime?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ulja su najbolje rešenje za prirodnu i delotvornu negu lica.

Ulja za lice uravnotežuju nečistu i mešovitu kožu, dok ulja za kosu krhkoj kosi vraćaju život i daju joj sjaj i gipkost. Sada je potvrđeno još jedno područje primene ulja, i to maslinovog.

Svakodnevno čišćenje lica maslinovim uljem će dati ćneverovatne rezultate. Čišćenje sa maslinovim uljem trenutno koriste brojne zvezde Holivuda na čijoj blistavoj koži i sjaju smo uvek zavideli. Takođe, maslinovo ulje je često upotrebljavano u Aziji, a svi znamo da su Azijatkinje poznate po čistoj koži bez proširenih pora.

Shutterstock

Dok uobičajena ulja za čišćenje lica često sadrže konzervanse i hemikalije koje su štetne za kožu i često se pojavljuju iritacije i crvenilo, pogotovo na osetljivoj koži, maslinovo ulje je 100 posto prirodno i podjednako delotvorno.

Osim toga, maslinovo ulje ima visok sadržaj vitamina E i razne antioksidanse koji usporavaju proces starenja kože i štite stanice od sušenja, a sve upale će brže zalečiti. Za čišćenje lica koristite isključivo hladno maslinovo ulje koje ne sadrži parfeme i druge dodatke.

Foto: Shutterstock

Utrljajte maslinovo ulje između suvih dlanova i nanesite ga na lice i nežno masirajte nekoliko sekundi. Zatim navlažite peškir od mikrofibera toplom vodom i uklonite ulje. Ponovite postupak dok se prljavština više ne vidi na peškiru.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Avaz.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar