“Saterao me u ćošak kupatila”: Dugo je ćutala da ju je sveštenik SILOVAO, a onda je progovorila o užasu

Prvi put je pokušao da opšti sa njom kada je imala 14 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: La Silla Rota Hidalgo

Nesrećna žena iz meksičkog grada Mikihala, koja tvrdi da je 17 godinama bila u kandžama pohotnog sveštenika, koji ju je van svih normi koje nalažu i zakon i služba, s*ksualno zlostavljao.

– Niti ću oprostiti, niti ću zaboraviti – navela je sada već 31-godišnja žena u ispovesti u kojoj je iznela teške optužbe na račun oca Raula S, sveštenika u crkvi Santa Maria de Gvadalupe u pomenutom meksičkom gradu.

Provalio komšinici u kuću, pa uradio nešto JEZIVO: Kad je čula vriske i izašla iz sobe umalo nije umrla

– Imala sam 14 godina kada sam upoznala sveštenika raula koji je bio zadužen za našu parohiju. Vremenom je došlo do jačeg i neposrednijeg kontakta i čudno se ponašao u razgovoru sa mnom. Najpre bi me grlio i postavljao neprijatna pitanja – navodi ona, a prenosi La Silla Rota Hidalgo.

Poslednji put kada je pristala da ga poseti, kaže ona, sveštenik je zaključao vrata.

– U tom momentu kada me je zagrlio, osetila sam njegovu erekciju. Zatim se naslonio na stolicu i naterao me je da sednem do njega. Dok me je gladio po kosi, sa užasom se sećam kako su mu ruke drhtale kada me je dodirnuo kao da je zabrinut – istakla je Meksikanka, a njena ispovest objavljena je na Fejsbuk profilu potpisanom kao Arijana Dijaz Hernandez.

Tih 60 minuta, koliko su bili zajedno, postavljao joj je prema navodima pitanja o njenom s*ksualnom životu, partnerima, osećanjima prema njemu, da bi joj potom zavukao ruke ispod košulje. U tom trenutku pokušala je uspela da pobegne, ali nije imala hrabrosti nikome da kaže.

– Kada sam imala 17 godina, saterao me je jednom prilikom u ćošak kupatila, bez izlaza i čvrsto se pripio uz mene – navela je žena, ne želeći da opisuje dalje detalje.

Vremenom je odlučila da se suoči sa njim, ali je on trenutno u teškom zdravstvenom stanju i negira činjenice. Navela je da će svakako tražiti pravdu.

– Ne želim da ostane na ovome jer ne mogu mirno da spavam. Ne mogu da izađem na ulicu, ne mogu da odem u crkvu a da se ne zgrozim, ne mogu čak ni da dozvolim zagrljaj od moje porodice zbog gađenja koje osećam kad god me neko dodirne – istakla je sada već 31-godišnja žena.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar