“Dođite kad otklonite kvar”: HIT izveštaj sa tehničkog pregleda u Leskovcu nasmejao SVE (FOTO)

Uslikano obrazloženje utvrđene nepravilnosti je postalo viralno na društvenim mrežama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Wolfgang Claussen

I dok su trenutno najveće muke i glavobolje vozača kome se i kako se žaliti ako smatraju da su neopravdano oboreni na tehničkom pregledu zbog primene novih pravila i snimanja kompletnog toka provere ispravnosti automobila, nema čovek koji se nije nasmejao jednom koji je izvršen ovih dana u Leskovcu.

Sačinjeni izveštaj radnika iz jedne od stanica u kojima se vrši tehnički pregled u Leskovcu oborio je bukvalno internet preko noći, a uslikano obrazloženje utvrđene nepravilnosti je postalo viralno na društvenim mrežama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na račun “zaključka” kontrolora sa tehničkog pregleda se sada zbijaju različite šale, a ima i onih koji komentarišu da su ovakvi izveštaji zapravo dokaz da se sve može završiti uz malo para i preko veze, piše Alo.

– Svirena ne radi – piše na nalazu.

Od 6. jula je počela primena novih pravila i snimanje kompletnog toka provere ispravnosti automobila, što je značajno usporilo čitav process, ali i podiglo cene ovih usluga.

Nova pravila su donela i nove probleme kontrolorima koji se suočavaju sa besom nezadovoljnih vozača. Kontrolor koji radi na jednoj leskovačkojj tehničkoj liniji ističe da su zaposleni pod velikih stresom.

– Dođite da vidite šta mi doživljavamo svakog dana i kakve verbalne napade trpimo od vozača koji nisu prošli tehnički. Lepo smo ih savetovali koje nedostatke da isprave, ali nisu nas poslušali. Njima nije problem cena tehničkog. Dali bi i više samo da prođu – komentariše serviser.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar