DETALJI pokušaja ubistva i samoubistva u Novom Kneževcu: MESAR ženu izbo devet puta pred maloletnom decom

Norbert smešten u psihijatrijsku bolnicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Norbert D. (36) iz Novog Kneževca devet puta je nožem izbo svoju suprugu Žužanu D. (44), a potom pokušao da počini samoubistvo, skočivši sa mosta na Tisi. Fizičkom napadu, koji se dogodio sredinom jula, prethodio je verbalni sukob supružnika.

Jezivo porodično nasilje dogodilo se pred maloletnom decom supružnika, sinom i ćerkom, kada je muškarac, inače mesar po struci, potegao nož i u predelu grudi izbo suprugu, piše Informer.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Šokirani smo kada smo čuli šta je uradio. Imaju dvoje dece, ćerku i sina i što je najgore, sve se desilo pred njihovim očima – priča jedan komšija u neverici.

Porodična drama desila se u mađarskom Domu kulture, u Kulturno-umetničkom društvu „Tiszagyongye“ u Novom Kneževcu gde je bračni par sa decom živeo u dvorišnom stanu, a zauzvrat su radili kao domari na održavanju objekta.

– Kada je izbo ženu nožem, Norbert je otišao do mosta i skočio u Tisu gde je pokušao da počini samoubistvo. Ipak to nije uradio, a nakon što je isplivao, sačekala ga je policija i uhapsila. Iako teško ranjena, Žužana je uspela da ih pozove. Sve se događalo dok je bio još dan – otkrivaju komšije detalje ove krvave drame.

DRAMA u Novom Kneževcu: Nožem izbo ženu, pa pokušao da se ubije – saznao da ga VARA?

Verbalno nasilje je prema njihovim rečima, trajalo dosta dugo, a česte svađe bile su neizdržive i za Norbertove roditelje koji su sinu, snaji i unucima izgradili kuću u dvorištu.

– Njegovi roditelji su divni ljudi, pružili su im sve pogodnosti. Lepo su sredili dvorišnu kuću i nameštaj, iako su bili protiv tog braka, ali kada su videli da im se sin zaljubio, popustili su. Venčali su se 2008. godine. Međutim, svađe su postajale sve češće i neizdržive, pa su se preselili u mađarski Dom kulture. Ona je bila razlog što su se odselili – navodi komšija.

Norbert smešten u psihijatrijsku bolnicu

Norbert D. je nakon pokušaja ubistva supruge smešten u Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti. „Sveti Vračevi“ u Novom Kneževcu. Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.

Žužana van životne opasnosti?

Poznato stanje povređenih u pokušaju UBISTVA i SAMOUBISTVA u Prokuplju: Žena u jedinici za reanimaciju

Povređenu ženu je novokneževačka Hitna pomoć u teškom stanju odvezla u Opštu bolnicu u Senti, a zatim je hitno prebačena u novosadski Klinički centar Vojvodine. Prema nezvaničnim informacijama, Žužana više nije u životnoj opasnosti.

Mesaru bez zaposlenja, otac obezbedio lagodan život

Norbert D. nije bio zaposlen, iako je po struci mesar. Lagodno je živeo, zahvaljujući ocu koji je dobar majstor za belu tehniku, kažu Novokneževčani.

Otac je sve finasirao. Imao je nekada firmu, vredan je i pošten čovek. Norbertovi roditelji su dobar primer sinu. Ne znam šta mu se desilo da počini to krivično delo – priča komšinica koja je želela da bude anonimna.

BONUS VIDEO:

Izvor: Informer.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar