Poznato stanje povređenih u pokušaju UBISTVA i SAMOUBISTVA u Prokuplju: Žena u jedinici za reanimaciju

napad se dogodio ispred zgrade opštine u Prokuplju, gde I. R. radi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša,Wikipedia/Intermedichbo

Žena I.R. (44), na koju je jutros ispred zgrade opštine u Prokuplju pucao nevenčani suprug Z.B. (53) primljena je u Urgentni centar UKC Niš sa više rana i trenutno je u stabilnom stanju, dok je njen napadač, koji je takođe transportovan za Niš, životno ugrožen.

-Pacijentkinja ima povrede pluća i grudnog koša i krvarenje u grudnom košu. Primarno je zbrinuta u jedinici za reanimaciju UC Niš od strane torakalnog hirurga. Dijagnostika je u toku, nakon čega će biti zadržana na dalje lečenje u UKC Niš. Svesna je, na kiseoniku i trenutno stabilnih vitalnih parametara. Muškarac Z.B. (53) primljen je u Urgentni centar UKC Niš sa prostrelnom povredom glave. Izolovana mu je povreda mozga. Bez svesti je, intubiran u jedinici intezivne nege. U životnoj opasnosti je, navode u Univezitetsko kliničkom centru u Nišu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se ranije pisalo, napad se dogodio ispred zgrade opštine u Prokuplju, gde I. R. radi. Sumnja se da je Z. B. čekao ženu da dođe na posao i onda pokušao da je ubije nakon čega je pucao u sebe.

Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar