PROŠLA PAKAO

Slavna glumica ŠOKIRALA priznanjem: Sa 12 godina SILOVANA, sramotu lečila drogom i alkoholom

Bila je sinonim za uspeh, a niko nije znao šta je sve preživljavala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Popularna glumica Mena Suvari tokom devedesetih je bila zvezda u usponu, a privatno se borila sa s**sualnim nasilnikom, kao i drogama o čemu je pisala u svojim memoarima pod nazivom “The Great Peace”.

Najpre je napisala kako je bila silovana kada je imala samo 12 godina, a kako bi ublažila tugu i sramotu zbog svega, počela je da koristi droge, te se brzo navukla na met, a mešala ga je i sa alkoholom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Koristila sam ekstazi, met, pečurke, meskalin… sve sam mešala sa dosta alkohola i to je bio moj način da se oslobodim pakla svog postojanja i nekako preživim – napisala je glumica u memoarima.

Ona je otkrila da je, nakon što se njena porodica preselila u Čarlston u Južnoj Karolini, prijatelj njenog srednjeg brata, KJ, počeo da se zanima za nju iako je bio dosta stariji od Suvarijeve.

-Niko ga nije sprečio da ostane sam sa mnom u mojoj spavaćoj sobi. Niko me nije upozorio. Niko se nije raspitivao kada mi je postao više od bratovog prijatelja. Jednom me je terao da me poljubi i izvadio kondom. Rekla sam da ne želim da izgubim nevinost, što je poštovao svega nekoliko minuta. Odveo me je na sprat i silovao. Osetila sam kako mi srce tone u mračni ponor. Nebrojano puta sam izgovorila “ne”, ali on me nije čuo. Zatvorila sam oči, a kad sam ih ponovo otvorila, KJ se sklonio sa mene i otišao u wc. Okrenula sam se na drugu stranu i plakala. Bila sam prepuna stida i srama – pisala je Mena u svojim memoarima.

Foto: Warner Bros Collection / Everett / Profimedia

Rekla je i da se od ovog čina nikada nije oporavila i da je sebe krivila za sve što joj se dogodilo. Zbog silovanja je dobila i urinarnu infekciju, a kako je navela, ne prestaje da se pita šta bi se dogodilo da ju je doktor bitao da li je imala odnose i da je mogla da progovori o svemu. Ovako je sve ostalo na prepisanoj terapiji.

Prema sopstvenom priznanju, nakon silovanja se prvi put napila, a zatim se okrenula i drogama kako bi se lakše nosila sa stidom.

Kao tinejdžerka se preselila u Holivud, a kako dalje piše u svojoj knjizi, tu je ponovo iskorišćena, i to od strane menadžera srednjih tridesetih godina koji je imao s**s sa njom kada joj je bilo svega 16 godina.

Kao studentkinja u Burbanku već je bila zavisna od meta i po čitave dane konzumirala alkohol.

Sate koje sam provela u školi provela sam razmišljajući o tome da izađem iz škole i napravim neke stihove. Ostala bih budna do kasno u noć, spavala nekoliko sati, a zatim ponovila dan. Uvek bih koristila svoje malo ogledalo da napravim liniju i ušmrkam u nos tokom školskog odmora. Met me je činio hiper svesnom, ali i paranoičnom – otkrila je glumica.

Zloupotreba droga na kraju je počela da uzima danas i to se videlo na njenom telu.

-Čitava leđa bila su mi u aknama. Uvek pre toga sam imala savršenu kožu. Znala sam da je to od meta. Kako klinki mi je doktor dao tablete za kontracepciju bez da mi objasni za šta je to, tako je i sada bilo. Dobila sam antibiotike bez ikakvog objašnjenja, a sve zbog bubuljica – otkrila je glumica dalje.

Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Bez obzira na to što je često bila pod uticajem opijata, sve obaveze je obavljala na vreme, a kada je ostajala sama, iskorišćavala je to za patnju.

-Ovo je očigledno bila moja sudbina. Molila sam se da mi neko baci spas. Bila sam spremna svakog dana da me spase. Nikad se nije dogodilo. Sa 17 godina ušla sam u nasilnu vezu sa muškarcem po imenu Tajler (26), inženjerom koga sam upoznala na rejvu. Preselila sam se kod njega i na kraju doživela još jedno poniženje. Verbalno me je zlostavljao i prisiljavao da imamo trojku sa ženama koje je dovodio kući – otkriva ona još.

On ju je ubedio da prestane da koristi met, pa je umesto toga pušila marihuanu. I dok je privatno proživljavala pravi pakao, za spoljni svet je bila sinonim za uspeh.

Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Mena je postala zvezda u usponu nakon filma “Američka pita” i ulogom u Oskarom nagrađenoj “Američkoj lepoti”.

-Sve vreme dok sam radila na filmu „Američka lepota” proživljavala sam pakao. Radila sam na usavršavanju svog tela, podvrgavala se Tajlerovim zahtevima za s**s u troje i to sam morala da radim tri ili četiri puta nedeljno pretvarajući se da je sve u redu. A ništa nije bilo kako treba. Trebalo je da prođu godine, da se trgnem i napustim Tajlera, ali sa njim nisam ostavila bol, drogu, finansijsku krizu i neuspele veze – napisala je glumica.

Za svog trećeg supruga, Majkla Houpa, udala se u oktobru 2018. godine, a nakon što je napisala memoare, saznala je i da je trudna. U aprilu ove godine rodila je sina Kristofera, a u autorskoj belešci objasnila je da se osećala primoranom da piše o svom životu nakon što je pronašla staru kutiju ispunjenu njenim tinejdžerskim uspomenama, kao i pismo u kojem se opraštala jer je pomišljala na samoubistvo.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar