ISKRENO

Nadica Zeljković za Objektiv priznala: POSLE rijalitija mi je GORE nego kada sam bila tamo

Progovorila i o razdvojenosti od majke i koliko joj je to teško palo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Masa Bandjur

Ekipa štampanog izdanja Objektiva posetila je Nadicu Zeljković u njenom rodnom gradu Zrenjaninu kako bismo videli kako pobednica „Zadruge 4” provodi dane nakon rijalitija, ali nismo odoleli a da je ne pitamo kako komentariše druženje njene ćerke sa gradonačelnikom Banjaluke.

Kako se osećate sada posle rijalitija?

‒ Posle rijalitija mi je gore nego kada sam bila tamo, jer se nisam vratila na posao, osećam se beskorisno i to mi smeta. Moram da uradim neke zdravstvene pretrage zbog ruku. Nije u pitanju nikakva bolest, nego želim da se pregledam kako bih mogla da se vratim na posao. U suštini mi nije loše. Iskreno, često zaboravim da sam pobedila u „Zadruzi” i onda me drugi podsete. Danas sam bila u banci i kada su me ljudi videli, odmah su uzbuđeno reagovali: „Joj, evo naše zvezde, evo naše Nadice.” Aman, ljudi, nisam ja nikakva zvezda, ja sam samo Nadica, konobarica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U rijalitiju ste često govorili da vam je najteže pala odvojenost od majke? Kako je izgledao vaš prvi susret nakon izlaska iz „Zadruge”?

‒ Svi su mi se smejali što se u rijalitiju obraćam majci i što sam joj stalno slala pozdrave. Bolela me je činjenica da sam je na deset meseci ostavila u dubokoj starosti, a uvek sam se trudila da joj sve olakšam i da joj bude dobro. To sam jako teško podnela, više puta sam je sanjala. Osećala sam se kao da sam sahranila živu ženu, kao da je umrla, kao da je otišla. Neprijatno mi je da ovo govorim, ali sam se tako osećala kada sam je ostavila jer se nikada nismo razdvajale. U svakom slučaju, dočekala sam je živu i zdravu i to mi je najbitnije. Mi živimo u ovom stanu pune 44 godine. Njega je moj otac dobio od Josipa Broza Tita, tj. moj otac ga je izdejstvovao. Nas je bilo troje dece sa roditeljima. Svi su se razišli, a ja sam ostala sa majkom i zbog toga mi je bio težak rastanak, ali mi je zato bio predivan sastanak, kada smo se videle posle deset meseci. Čim sam došla, vodila sam je na kontrole, hvala bogu, dobro je. Ona ima 88 godina i vrlo je okretna. Evo danas je skuvala ručak, razvila pitu, napravila salate. Ja radim sve ostalo, perem veš, spremam, ali kuvanje ne volim. Često joj govorim da stane, da ne radi toliko, ali ona neće jer za nju to predstavlja zadovoljstvo, pa mi kaže: „Samo nemoj to da mi oduzmeš, a sve ostalo mi oduzmi”.

OSTATAK OVOG INTERVJUA, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 5. AVGUST

Foto: Objektiv.rs

Autor: Ana Rakić



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar