Kristina Spalević o SUSRETU sa Kristijanovom bivšom ženom: Krenule su mi SUZE, bilo me sramota

Kristina je priznala da je bila potresena nakon upoznavanja Ivane

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Zadruga Official

Kristina Spalević, bivša rijaliti učesnica, gostovala je u emisiji “Narod pita” i tom prilikom otkrila detalje susreta sa Ivanom, bivšom suprugom Kristijana Golubovića koji ju je prevario sa Kristinom. Kako je navela, bila je oduševljena kada je upoznala Ivanu.

– Biću maksimalno iskrena što se ovoga tiče. Bili smo u Kragujevcu, nije mi na pamet palo da izađem iz auta, on je nosio detetu poklone. Kristijan hteo da se ošiša, terao mene da radim nokte. A salon je bio pored njegove zgrade. Ja izlazim i samo u jednom trenutku vidim Ivana, samo sam se okrenula, ja sam se sakrila, nikad nisam tako kukavički postupila. Bilo me je sramota. Zvala sam mamu, i samo u jednom trenutku čujem da me neko zove. Nisam to očekivala, dozivala me je Ivana, i stala sam ovako. Nikad se nisam tako u životu, ne mogu da kažem da sam se uplašila. Ja sam nju posmatrala kao neku strogu ženu, a ona mi je prišla, pružila ruku, u jednom trenutku me je samo zagrlila, nisam mogla ništa da progovorim. Bilo me je sramota da pogledam dete, i onda je Kristijan otišao da se frizira, pritom tu su njegove drugarice i poznanice. Pozvao me je sa strane, i tek tu su mi krenule suze – ispričala je Kristina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kada je upitana da li joj je bivša supruga njenog dečka nešto rekla, Kristina je navela:

– Rekla je njemu, i znam da sam ja na njenom mestu, ne bih ni ja krivila treće lice. Nemam pojma o čemu smo razgovarale, ja sam bila oduzeta. Čisto iz neprijatnosti smo krenule da komentarišemo i pričamo nešto. Bilo mi je neprijatno, i stiže mi poruka od Kristijana da dođem. Ona je nenormalno prijatna žena. Bilo bi bolesno da se družimo nas dve, osudu nisam videla s njene strane, a mislim da njega i te kako krivi, jeste povređena. Drži se ona, ali prema meni nema ništa tako – otkrila je Spalevićeva.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar