Kristijanova ljubavnica PLAKALA kad mu je upoznala ženu: “Mogle bismo biti DRUGARICE!” (FOTO)

Partnerka Kristijana Golubovića videla se sa njegovom još uvek zakonitom ženom Ivanom i otkrila nam kako se osećala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vladimir Šporčić

Nakon završetka „Zaduge”, par koji opstaje i dalje i privlači veliku pažnju javnosti jesu Kristijan Golubović i njegova devojka Kristina Spalević. Golubović je devojku upoznao sa ćerkom Verom i bivšom ženom Ivanom, a ceo susret bio je veoma potresan kako njemu, tako i Kristini. Svoj deo priče Kristina je podelila ekskluzivno za Objektiv.

Suočavanje sa bivšom suprugom Ivanom desilo se spontano prilikom njihove posete Kraljevu, kada su otišli da se upoznaju sa Kristijanovom ćerkom Verom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ Bilo mi je neprijatno kada sam je videla, pobegla sam u sekundi. Na moje iznenađenje, žena je sama prišla i pružila mi ruku. Rekla je kako nisam ništa kriva i kako mi ništa ne zamera. Vera je lepo reagovala, rekla mi je da sam lepa devojka i zelena, jer sam na sebi imala zeleno odelo. Plakala sam posle. Dok ne vidiš nekog, nemaš osećaja o tim stvarima, ali kada sam videla kakva je osoba, stvarno nemam reči. Žao mi je. Kristijanu je bilo neprijatno takođe, ali je on hteo da se suočimo sa tim – rekla je Kristina za Objektiv i dodala da želi da gradi dobar odnos sa Golubovićevom decom.

Kristijan Golubović i Kristina Spalević Foto: Vlada Sporcic

‒ Ako bude prilike da vodi Veru sa sobom na neko putovanje, onda ćemo ići zajedno, ali ćemo i u Kraljevo opet ići. Nije niko na ratnoj nozi. Nemam problem sa tim da budem maćeha, nisam zla maćeha. Nisam mnogo razmišljala o tome, niti sam se opterećivala. Mi ćemo imati i svoje dete, pa bih želela da naše dete provodi vreme i sa Lazarom i sa Verom. Krv nije voda i bilo bi mi apsolutno drago da funkcioniše sve kako treba. Sa Lazarom sam u super odnosima, Vera je još uvek mala, ali radiću na tome da sve bude okej – rekla je Spalevićeva i dodala da ipak ne očekuje druženje sa Ivanom:

‒ Mislim da nije baš prirodno da se družimo. Nas dve smo provele nekih pola sata zajedno, jer je Kristijan otišao da se šiša, prešle smo hiljadu tema. Ona je pozitivna i komunikativna, da nisam sa Kristijanom, sigurno bih mogla da se družim sa njom, ne samo ja, nego svako.

Čuveni snimak Golubovića sa Kristinom na WC šolji je podigao veliku prašinu, a ona je objasnila kako je došlo do toga:

‒ To je bilo usred bela dana, čak smo pre toga dali intervju u tom akva-parku, tu smo bili sa njegovim društvom. Ušla sam u WC da operem zube i palo mi je na pamet da mu sednem u krilo, jer ne volim da se razdvajam od njega. Kada sam sela, Kristijan je počeo da se krsti, nije mogao da veruje šta radim. Zatim sam pozvala njegovog kuma da snimi to, a Kristijan kao Kristijan, čim se upali kamera ima čitavu priču, tako da je to ispao hit. Rešili smo da pustimo taj video i da oborimo internet, jer svi naši klipovi nastaju skroz spontano, tek će biti takvih videa.

Pitali smo je da li ćemo videti i njihov intimni snimak.

‒ Teško, maksimum smo dali u „Zadruzi” i ne znam šta bismo mogli još da pokažemo. Možda bismo i mogli, ali nećemo, to bi puno koštalo – izjavili su oboje kroz smeh.

Piše: Ana Rakić

Ovaj i mnoge druge tekstove možete pročitati u današnjem štampanom izdanju lista Objektiv:

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar