Ukoliko muškarac zahteva da promenite ove ČETIRI STVARI – ne zaslužuje vas

Promene treba da pravite zbog sebe, a ne zbog drugih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Ne postoji par koji se u potpunosti slaže oko svega.

I obično postoje stvari koje bismo voleli da partner, ili partnerka promene.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, sve ima svoju granicu, pa i zahtevi partnera.

Ukoliko neko očekuje da zbog njega promenite izgled, hobije, društvo, ili bilo koju stvar, to samo znači da ta osoba nije za vas.

Ljubavna veza bi trebalo da se gradi na mnogo dubljim temeljima od izgleda i odeće. U ljubavi nema mesta za površnost, a osoba sa kojom ste u vezi treba da vas voli zbog onoga što vi jeste.

Evo koje stvari nikada ne treba da promenite zbog muškarca.

Dijeta
Nemojte nikad zbog muškarca da držite dijetu. Odluku o zdravoj ishrani ili vežbanju trebalo bi da donesete samo zbog sebe, a ne da biste impresionirali nekog muškarca.

Foto: Shutterstock

Prekid druženja sa prijateljima
Ako vam dečko brani da se družite sa drugim muškarcima, čak i ako se radi o vašim prijateljima iz detinjstva, onda sa pravom možete da ga ostavite. Ako vaš muškarac ne veruje u muško-ženska prijateljstva, to mnogo govori i o njegovom odnosu prema drugim ženama.

Žrtvovanje karijere
Ne morate da birate između ljubavi i karijere. Ako mu vaše poslovne obaveze smetaju, preispitajte svoju vezu. Muškarac koji vas voli mora da vas podrži u poslu koji radite i u svim vašim drugim interesovanjima u životu.

Foto: Shutterstock

Promena stila
Ako on voli skockane i našminkane žene, a to nije vaš stil, možete povremeno da ga razveselite u nekom takvom izdanju. Ipak, svoj stil takođe ne bi trebalo da promenite zbog muškarca, ali ni vi njega ne treba da terate na tako nešto.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar