“Spreman sam da idem na poligraf da se vidi da li sam LAGAO”: Vučić o krivičnoj PRIJAVI protiv sebe

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o krivičnoj prijavi koju je protiv njega podneo Miloš Vučević

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o krivičnoj prijavi koju je protiv njega i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina podneo potpredsednik naprednjaka Miloš Vučević.

Odgovarajući na pitanja novinara nakon obilaska Kliničkog centra Srbije, šef države je naglasio:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mi bili ti koji smo se suočili sa svim opasnostima kada smo se uhvatili u koštac sa opasnom kriminalnom grupom. Ponosan sam na činjenicu sa koliko hrabrosti su pripadnici MUP i BIA uspeli da izvedu celu akciju. I da napravimo takav rezultat, da nemate nijedan pokušaj mafijaškog ubistva u Srbiji – naveo je Vučić i u istom dahu dodao:

– Do 2014. godine, ja nisam znao šta znači laž u politici. A onda su se desile poplave u Srbiji i tada se pojavila priča da neko krade na nekom tenderu za ispumpavanje vode iz Tamnave. Ja sam tada razumeo da nije važna šta je istina. Da su neki u stanju da objave najgnusniju laž – dodao je predsednik Srbije i nadovezao se na podnošenje krivične prijave protiv njega:

– Teško nam je i sramota nas je što vas nije sramota. Pravnici su podneli krivičnu prijavu protiv nas, a ja sam spreman da me prikopčaju na tu spravu, da idem na poligraf da se vidi da li sam slagao i jednu reč – objasnio je predsednik Srbije, prenosi Republika.

BONUS VIDEO:



Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar