Rekla sam mu da sam udata, ali mi je ipak uradio OVO: Iako sam uživala, sada imam ogroman PROBLEM

Nije sigurna da li da sve prizna suprugu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Suprug mi je rekao da se kompletno opustim i da uživam na odmoru sa drugaricama i ja jesam, a sada sam trudna sa drugim čovekom”, započela je svoju priču jedna Britanka.

Ona je poslala pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

A kako bi dobila najbolji mogući savet, ispričala je sve o situaciji u kojoj se nalazi.

“Lokdaun je bio težak. Dobila sam otkaz, pa sam nastavila da pazim na decu, dok je moj suprug odlazio na posao”, napisala je žena i naglasila da on ima 42, a ona 36 godina, a njihova deca imaju pet i tri godine.

“Bilo je iscrpljujuće. Nije prošao dan, a da nisu bili umešani bes i suze. Jedna moja drugarica se nedavno razišla sa dečkom, a kako su kovid mere ublažene, moj suprug se složio da zajedno sa njom odem u Portugal na odmor”, napisala je žena.

Foto: Shutterstock

“Tamo smo svako veče odlazile u isti bar i flertovale sa muškarcima, a onda smo odlazile u klub. Prvih nekoliko večeri sam se lepo ponašala, ali sam onda upoznala jednog muškarca. Bio je veoma samouveren, skoro pa arogantan, ali dovoljno neodoljiv da to opravda”, ispričala je.

“Odmah sam rekla da sam udata, ali je on nastavio da flertuje i da se druži sa mnom u klubu. Na putu ka kući, oko četiri ujutru, smo zastali na plaži. Poljubio me je, a ja ga nisam zaustavila. Sledeće čega se sećam jeste da smo imali seks, baš tu na pesku”, kaže ona.

“Užasno sam se osetila, jer nisam tip osobe koji će varati okolo, ali me to nije sprečilo da sledeću noć provedem u njegovoj sobi. Rekla sam sebi da je u redu, jer je to bio samo seks, bez osećanja. Drugarica i ja smo se dogovorile da to ostane naša tajna. Družimo se duže od 20 godina i znam da mogu da joj verujem”, kaže Britanka.

Foto: Shutterstock

“Međutim, mesec dana kasnije sam shvatila da mi ciklus kasni, a test je potvrdio moj najveći strah – da sam trudna. Suprug i ja smo spavali te noći kada sam se vratila kući, tako da bi dete moglo da bude i njegovo, ali… da li da mu kažem da postoji mogućnost i da nije?”, upitala je ova žena.

“Koliko god da je teško, trebalo bi sve da priznate suprugu. Dok vi verujete vašoj drugarici, ove stvari se dešavaju i posledice bi bile mnogo gore da on to čuje od nekog drugog. Biće povređen i ovo je oštetilo vaše međusobno poverenje. Obzirom da ste imali nezaštićen seks, uradite test i na polno prenosive bolesti”, odgovorila je Deidre.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (14)

  1. @Gordana Ne govoriti ni u ludilu? Snajka, kod mene ti to ne bi prošlo. Za svako dete bi bila DNK analiza. Što je sigurno, sigurno. To sve može da vam prođe kod glupih šonja i papučića, kod mene ne.

    Odgovori
  2. @Crnogorac To je istina. Dođe koza i kaže mu da je on otac i budala poveruje. Samo DNK analiza za svako dete. Znam slučaj da je lik imao troje dece a sad nema ni jedno. Ustanovili u bolnici da je on neplodan ali je bio plodan kum. Da je uradio DNK analizu, svega toga ne bi bilo. Ovako je bacio pare u vetar.

    Odgovori
  3. Nista strasno, i muz je klepao svastiku dok je ova zuljala dupe po plazi, sve je to normalno. Pola Srbije cuva tuđu djecu, moze i tvoj muz jedno od troje?

    Odgovori

Ostavite komentar