Uprkos svemu: Pet znakova da ćete zauvek biti DRUGARICE

Neraskidiva veza

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/halayalex

Prava prijateljstva su zlata vredna.

Kada smo mali, smatramo da će svako trajati zauvek.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ali tokom života shvatimo da su ona prava vrednost.

Ako se pitate da li ćete vi i vaša najbolja drugarica biti prijateljice celoga života, ispratite ovih sedam pokazatelja.

1. Uvek ste iskrene jedna prema drugoj

Šta god se desilo, uvek ćete reći ono što zaista mislite i otvoreno ćete pričati o svojim stavovima i osećanjima. Za vas ne postoji druga opcija. Tako ste izgradili prijateljstvo puno međusobnog poverenja.

Foto: Freepik/wayhomestudio

2. Uvažavate međusobne različitosti

Ne doživljavate ih kao nešto što vas udaljava, već u tome vidite priliku da nešto naučite jedno od druge. Od razlika u karakteru, do razlika u stavovima – uvažavate sve.

3. Čak je i tišina između vas prijatna

Nekada nam se jednostavno ćuti, ali želimo da naša prijateljica i u tim trenucima bude pored nas. Nije vam problem da sedite zajedno na kafi i uživate u miru i tišini dok vam se misli ne pročiste dovoljno da se vratite dugim razgovorima. Nikada vam nije neprijatno u takvom trenutku jer se radujete svakoj prilici da zajedno provedete vreme, bez obzira na to kako ste raspoložene.

4. Razumete da duga razdvojenost ne znači kraj prijateljstva

Život nas može odvesti u različite gradove i na druge kontinente, a može da se dogodi i da nas svakodnevne obaveze i radno vreme odvoje od prijatelja. Međutim, bez obzira na to koliko vremena prođe, vama je svaki susret isti i sve deluje kao da se nikada niste ni razdvojile.

Foto: Freepik/drobotdean

5. Ne plašite se nesuglasica

Čak ni sa najboljom prijateljicom nije realno da uvek budete saglasni. Vi to, međutim, ne doživljavate kao problem. Nesuglasice mogu da se dogode svakome i sastavni su deo života. Važno je da ne dozvolite da utiču na vaše prijateljstvo. Pored poverenja, među vama vlada i razumevanje.



Izvor: Objektiv.rs, Zadovoljna.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar