Brabaru nije doveo kući, a Marini daje NOVAC na ruke: Majka Darka Lazića o LJUBAVNIM mukama svog sina

Čula se i strabna Branke Lazić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ljubavni život Darka Lazića već neko vreme intrigira domaću javnost, a poznato je i da je pevač uplovio u emotivnu vezu sa Barabarom Bobak, te da je prethodno raskinuo veridbu sa Marinom Gagić sa kojom ima sina Alekseja.

U poslednje vreme moglo se pročitati u domaćoj štampi da Darko ne viđa svoje dete, te da Marini ne daje novac, a njegova majka Branka Lazić tvrdi suprotno:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Ilustracija,foto:Pritnscreen/barbara.bobak, E-Stock/ Časlav vukojičić

– Ne bih ja da komentarišem Marinin i Barbarin odnos. Svaku Darkovu odluku poštujem, ali ja tu devojku ne poznajem pa nemam ni mišljenje o njoj. Sin me još uvek nije upoznao sa njom. Ne bih da komentarišem ni Darkov i Marinin odnos, oni su se razišli, to je njihova stvar. Znam da je on Alekseju dobar otac, i vi kada ste bili kod nas videli ste da je Marina dovela dete i da su normalno pričali. Darko je njoj davao novac do sada, to sigurno znam, nije joj uplaćivao na račun nego joj uvek sve davao na ruke. Ne znam, iskreno kakve su to sada priče i o čemu se radi, to su njihovi odnosi, ali ono što znam je da je on zaista dobar i odgovoran otac prema sinu – rekla je Lazićka.

Foto: Screenshot/Instagram

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar