Darko Lazić PRIZNAO da se posvađao sa verenicom: Ponekad RAZBACAM stvari po kući

Spomenuo i nastupe tokom pandemije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube; Instagram printscreen/gagic_marina

Odnos pevača Darka Lazića i njegove verenice Marine Gagić poslednjih dana je glavna tema svih medija.

Pričalo se da ga je, nakon žestoke svađe, Marina ostavila i sa sinom otišla kod svojih roditelja, a pevač se sada oglasio i otkrio šta je istina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo ni raskinuli veridbu. Marina je bila kod njenih, kod majke, na malo više od nedelju dana. Danas dolazi kući. Sve je u redu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta veridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa kao u svakoj zajednici, gde nema svađe nema ni ljubavi – rekao je pevač za Telegraf.

-Nisam ja neodgovoran, pa da zbog toga imamo probleme. Jesam malo, ali ne baš toliko. Iskreno, ponekad razbacam stvari po kući. Nemam pojma šta njoj smeta kod mene i šta mi zamera, to moraš nju da pitaš – dodao je Darko.

Kako je naglasio, smatra da su priče o raskidu veridbe krenule jer ga pojedine komšije ne vole i jer su ljubomorni na njega.

Foto: Printscreen/Instagram

-Ne vole me svi u selu, verovatno neka doza ljubomore, sujete, nemam pojma baš. Nikad u životu se nisam sa bilo kim zamerio u selu, poštujem moje meštane i volim moje selo, ljude odavde, ali postoje ljudi neki… Ima nas raznih – istakao je pevač za pomenuti medij.

On se osvrnuo i na nastupe tokom pandemije.

-Pevam, ubijam svaki dan, ne znam koliko pevača peva na tim korona žurkama, oni se uhvatili za mene! Bar da sam pevao, pa ‘ajde. Odem kao gost, a gde god se pojaviš moraš uzeti mikrofon da otpevaš jednu, dve pesme, jer sam pevač. Druge pevače ne diraju, a Darko peva na korona žurkama… Kad je Darko u pitanju, od muve se pravi slon – rekao on za Telegraf.

Darko Lazić VARA verenicu Marinu?! Pronašla mu poruke u telefonu, otkriveno sa kojom ŽENOM se dopisuje



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar