Bili su jedan od omiljenih parova: OVO je devojka sa kojom je Miloš Biković bio NAJDUŽE u ljubavi (FOTO)

Svi su mislili da će se skrasiti jedno pored drugog

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Miloš Biković važi za jednog od najpersektivnijih glumaca na našim prostorima, koji već godinama uporedo gradi karijeru u Rusiji.

Osim o filmovima i serijama koje su uglavnom osuđene na uspeh, mnogo se priča o i Miloševom privatnom životu, pa nije tajna da je “šetao” mnoge koleginice i foto-modele.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, nje tajna da je Biković u prošlosti jedino skrasio pored svoje koleginice Brankice Sebastijanović, a pričalo se i da se njih dvoje čuvaju za prvu bračnu noć.

– Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše – rekla je tada Brankica koja je istakla da je Miloš odrastao u patrijahalnoj hrišćanskoj porodici.

Njih svoje su bili zajedno četiri godine, a domaća publika ih zna iz serije “Samac u braku” gde su glumili bračni par.

Brankica je posle Bikovića bila u ljubavi sa Matejom Šijanom, bivšim producentom televizije “Avala”, koji ju je pre izvesnog vremena verio, pisao je “Blic” pre nekoliko godina, a da li je danas i dalje sa njim ostaje pitanje misterije.

– Ne udajem se, daleko sam još od toga. Nije mi čak ni u planu. Ima vremena. Za sada samo idem na svadbe- rekla je glumica za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar