SMOGLA SNAGE DA UPRILIČI SLAVLJE

„Uvek sam bila JAKA žena, nemam vremena da BOLUJEM“: Marija Kulić iskreno o teškoj borbi

Marija Kulić ekskluzivno za Objektiv otkriva detalje velikog slavlja koje je upriličeno u krugu bliskih prijatelja i porodice, a ovom prilikom progovorila je i o borbi sa teškom bolešću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA Images

Nakon završetka četvrte sezone „Zadruge”, Miljanu Kulić sačekale su ne tako lepe vesti o zdravstvenom stanju njenih roditelja. Uprkos tome, porodica Kulić je smogla snage da upriliči slavlje za svog naslednika Željka, koji je juče proslavio treći rođendan, te su bar na trenutak zaboravili na sve nedaće koje su ih snašle u proteklom periodu. Marija Kulić se tim povodom oglasila za Objektiv i otkrila sve detalje proslave, koja je održana bez prisustva medija, ali i rijaliti učesnika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Rođendan našeg Željkića proslaviće se na najbolji mogući način, kao i do sada, s tim što ovog puta neće biti pozvani rijaliti učesnici, kao ni mediji. Željko je moje zlato, moja sreća, moja radost, svi mi živimo za njegov rođendan i za ovaj poseban dan, tako da ćemo proslaviti u krugu porodice i bliskih prijatelja. Budući da zbog hemoterapija i dalje nemam čulo ukusa, odlučila sam da i ja ovog puta nazdravim uz malo vina. Nema veze što ništa ne osećam, misliću da je voda, a popiću crno vino – priča nam Marija kroz smeh i dodaje da su rođendanski pokloni za malog Željka spremni i čekaju slavljenika:

– Pokloni koje smo spremili su iznenađenje. Od svih nas je dobio paketiće, a to šta će sve dobiti, zadržaćemo u tajnosti. Nije bitno da li je neko dobio zlatni sat ili neku drugu skupocenost, bitno je da se to dobije iz srca, što je slučaj kod nas. Naravno, mi znamo čemu bi se Željko najviše obradovao i to smo i spremili. Znam da će biti prezadovoljan, budući da znam šta je sve dobio, a to nam je najbitnije.

Marija nam je otkrila da li se Željko radovao rođendanu:

– On je još mali i još nema osećaj za to. Znao je da treba da se proslavi divan dan. Prvo ga je proslavio u vrtiću, a posle je slavio sa svojim društvom i porodicom.

Ponosna baka nam je otkrila da je u poslednjih nekoliko dana bila u konstantnom haosu, dok se spremala za divan dan svog unuka:

– Majstori su nam u kući, mi spremamo rođendan, pa moja i Sinišina bolest, pa igranje sa Željkom. Iskreno, nisam znala gde se nalazim. Počela sam da se divim sebi kako to sve uspevam. Uvek sam bila jaka žena, ali sada sam, mislim, prevazišla samu sebe. Iskreno da vam kažem, nemam ni vremena da bolujem – kroz smeh nam Marija objašnjava i dodaje:
– Možda je to i dobro u celoj ovoj situaciji, jer sam opterećena drugim stvarima, a najmanje razmišljam o tome.

Marija se u toku jučerašnjeg dana obratila pratiocima na Instagramu uz emotivnu poruku upućenu svom unuku:

– Kod nas si načinio prve korake, neka te oni vode pravim putem. Neka te sreća prati na svakoj stazi, idi ponosan i veseo kroz svaki svoj dan. Želimo ti najlepši i najsrećniji rođendan – napisala je Marija i dodala:

– Vole te baka i deka neizmerno i žele ti najbolje zdravlje i najveću sreću u svakom tvom danu kroz život – zaključila je Marija.

Miljana Kulić se takođe obratila svojim pratiocima, sa kojima je podelila sreću zbog Željkovog rođendana:

– Ulepšao si svaki moj dan i svaki događaj, upotpunio svaku prazninu i odagnao svaku tugu. Ti si najveća sreća koju sam dotakla i najvrednije što mi je život darovao. Najvažnija stvar koju sam u životu uradila je što sam postala tvoja majka. Srećan rođendan, bebice moja – napisala je Miljana Kulić na svom Instagram profilu.

Za razliku od Kulića, koji nisu krili zadovoljstvo, otac malog Željka, Ivan Marinković, nije se oglašavao tokom jučerašnjeg dana, iako smo nekoliko puta pokušali da sa njim stupimo u kontakt. Kako nam je Marija rekla, Ivan je samo jednom, i to za Novu godinu, poslao Željku jedan paketić, za koji sumnja da ga ne bi ni poslao bez nagovora njegove sadašnje devojke i rijaliti učesnice Jelene Ilić.

Piše: TANJA SVILANOVIĆ

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU ZA 28. JUL

Foto: Objektiv.rs

Marija Kulić OKRIVILA Zolu za svoju bolest i rekla: Istina je, TUKAO je Miljanu, duša me boli zbog nje

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar