Vojaž o HEROJSKOM činu spašavanja devojke: BOG me poslao, imao sam čudan osećaj!

Pevač do detalja o jučerašnjem događaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA Images

Mladi muzičar Mihajlo Veruović juče je bio u centru pažnje nakon što je u javnost dospela informacija da je spasio mladu devojku od samoubistva. Naime, popularni Vojaž je uz pomoć druga uspeo da zaustavi nepoznatu devojku koja je htela da skoči sa Brankovog mosta, a sada je do detalja progovorio o nemilom događaju.

– Vrlo je važno napomenuti da sam ja veoma pobožan i da pratim znake od boga čitavog života. Nastupao sam četiri dana zaredom i bio sam jako umoran. Planirao sam da ceo taj dan provedem u krevetu i budem sa porodicom, ali sam onda odjednom odlučio da ustanem i odem na vožnju biciklom. Kao da sam imao neki čudan predosećaj u stomaku – ispričao je Vojaž za “Alo” i dodao:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pozvao sam svog najboljeg druga i kuma Nikolu i dogovorio se s njim da idemo zajedno. Našli smo se i vozili smo trasom kako smo se prvobitno dogovorili, međutim kada je trebalo da sa keja, na kojem se nalaze svi oni splavovi, skrenemo levo ka Novom Beogradu, opet neki glas u meni naterao me da promenim odluku i predložim mu da odemo do grada. Tako smo se našli na Brankovom mostu, na kojem se u tom momentu odvijala prava drama – prisetio se Vojaž.

Kada je ugledao devojku kako preskače ogradu u nameri da, shvatiće uskoro, sebi oduzme život, krv mu se sledila u žilama. On i njegov kum bacili su bicikle i pritrčali joj, jako je stegnuvši za grudi.

– Devojka je bila u užasno lošem stanju, plakala je ali je bila svesna. Nije bila ni drogirana ni pijana, samo užasno tužna. Nikada do tada nisam video toliku količinu tuge na nečijem licu i u očima – ispričao je pevač.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (1)

Ostavite komentar