Beg iz Srbije: Elena Karaman UŽIVA u Provansi sa NOVIM dečkom Dušanom Reljinom! (FOTO)

Zaljubljeni par proveo je romantične dane na jugu Francuske

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: printscreen/instagram

Elena Karaman Karić, ćerka Verice Rakočević i dizajnerka nameštaja, nakon razvoda sa Jugoslavom Karićem, uplovila je u novu emotivnu vezu sa planetarno popularnim fotografom Dušanom Reljinom.

Njih dvoje su skoro celo leto proveli u Provansi, gde je Elena inače planirala da sagradi kuću pre razvoda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sreća proizlazi iz prihvatanja, okretanja prema onome što imamo, a ne iz tugovanja za onim što nemamo. Da li ćemo biti srećni, zavisi od našeg odnosa prema onome što nam se dešava, bilo da je dobro ili loše – rekla je lepa dizajnerka objašnavajući novo pojmanje života.

– Ne postoji čovek koji se oseća loše posmatrajući zalazak sunca, mirišući cvetna polja, kupajući se u moru ili slušajući cvrkut ptica – nastavila je ona.

– Duše se prepoznaju po vibraciji, a ne po izgledu ili priči. I u tom smislu srce ne možete da prevarite. Kada vam neko prija bespogovorno, to je zato što su se vaše duše srele mnogo pre nego što su vam se oči ugledale. Znači da ste iz istog duhovnog plemena i tu vreme ne igra nikakav faktor. Nisu vam potrebni meseci ni godine poznanstva. Za takvu osobu znate da je poznajete i da se to poznanstvo prožima kroz sve živote i nivoe vašeg postojanja – rekla je Elena pre nego što je upoznala fotografa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? ?????? (@dusanreljin)

– Doskoro nisam imala nikakav odnos prema sebi samoj, kao i onome što radim. Tako verovatno nije izgledalo, ali to je stav koji sam zauzimala upravo da bih prikrila nesigurnost u dubljim nivoima svog bića. Nisam sebi davala na značaju ni u kom smislu, čak ni blizu koliko su to drugi činili. S vremenom sam naučila da volim i prihvatam sebe, da se poštujem dovoljno da odem od bilo čega ili bilo koga ako više ne mogu da porastem iznutra. Kad shvatite da sreća nije vezana za događaje, već za naš odnos prema njima, život dobija drugi smisao.- zaključila je dizajnerka čiji se komadi nameštaja veoma traženi u Velikoj Britaniji.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Story

Komentari (1)

Ostavite komentar