Rodila je trojke, a posle 10 dana PREMINULA: Muž ostao sam sa petoro dece, a onda je saznao BOLNU istinu

Samo 10 dana nakon što su čudesne trojke došle na svet, njihov život se promenio u trenu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Kada su se Kasi i Džoi iz Kanzas Sitija upoznali i zaljubili, mislili su da je ceo život pred njima. 2015. godine su saznali da će dobiti trojke. To je značilo da će imati petoro dece jer su već imale dve starije ćerke, Kloi (6 godina) i Tenli (2 godine). Međutim, ubrzo se sve promenilo.

Džoi ju je požurivao da ode u bolnicu, a tamo su lekari otkrili da ima ugrušak krvi u plućima. 29. januara 2016. godine Kesi je donela na svet dva dečaka i devojčicu. Ubrzo joj je bilo bolje, ali dva dana nakon što je puštena kući, probudio ju je oštar bol u grudima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dalji testovi su pokazali da Kasi nema više ugrušaka, ali da je njeno srce pod pritiskom. U tom momentu nije imala drugih simptoma, pa je puštena da ide kući. Samo 10 dana nakon što su čudesne trojke došle na svet, njihov život se promenio u trenu.

Džoi je pokupio Kloi i Tenli iz škole kako bi proveli vreme kod kuće. Oni će zauvek pamtiti taj dan, jer je Kasi iznenada tog dana preminula. Ispostavilo se da je ipak bez ičijeg znanja pila lekove protiv ugrušaka, koji su u kombinaciji sa hormonima i lekovima posle porođaja imali fatalno dejstvo.

Iako je bilo trenutaka kada je Džoi pomislio da će odustati od svog bola i tuge, morao je da se prilagodi životu sa petoro dece. “Moraš biti tu za svoju decu. Ne možete tek tako odustati, kada znate da petoro male dece zavisi od vas”, rekao je Džoi.

Džoi je pokrenuo i blog na kome prati avanture svoje dece, a trojke Ašer, Levi i Pajper su ove godini napunili 3 godine!

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Saznali 2015 da će dobiti trojke ,a 2021. imaju 3 godine. P.S. podrška ocu sa petoro dece,da su mu živi i zdravi i sreća da ih prati u životu.

    Odgovori

Ostavite komentar