Usvojen Marinikin zakon: Srbi u BiH ići će u ZATVOR ako ne priznaju da su GENOCIDNI narod!

Odluka stupa na snagu odmah

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Valentin Incko, visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini, nametnuo je dopune o Krivičnom zakonu Bosne i Hercegovine kojima se zabranjuje i kažnjava negiranje “genocida” u Srebrenici. Kako se navodi, kaznom zatvora od šest meseci do pet godina kazniće se onaj ko javno odobri, porekne, grubo umanji ili pokuša da opravda zločin genocida, zločin protiv čovečnosti ili ratni zločin utvrđen pravomoćnom presudom, navodi se u Odluci.

Poznato je da je Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, potpisala 2016. godine Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi za genocid. To znači da se Marinika zalagala da se sličan zakon donese u Srbiji, pa da Srbi idu u zatvor ako negiraju “genocid”!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Odlukom je, kako je saopšteno iz kancelarije visokog predstavnika (OHR) predviđeno i da će se kaznom od najmanje tri godine kazniti onaj ko dodeli priznanje, nagradu, spomenicu, bilo kakav podsetnik ili bilo kakvu privilegiju ili slično osobi osuđenoj pravomoćnom presudom za genocid, zločin protiv čovečnosti ili ratni zločin.

Ono što je započela Marinika u Beogradu, sprovela Vlada u Crnoj Gori, na čemu premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti insistira kada kaže da su Srbi vekovima genocidni narod, dobija epilog u BiH, tako što počinje lov na Srbe!

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Srbija će izglasati zakon o genocidu kad se pola srbskog naroda optuži i procesuira, naprosto što skupština radi sve drugo samo ne za srpski narod.

    Odgovori
  2. Da se Marinika Tepić procesuira i deportuje u Rumuniju,ako je drzavljanin Srbije da joj se oduzme i protera u zemlju inspiratora.Javno sa osmehom da se sprda sa nama Srbima,molim da se neki pravnik pozabavi zakonom i vidi šta se moze u zakonskim okvirima preduzeti protivu ovakvih spodoba koje su i otvoreno protivu Srba ane samo protiv predsednika Vučića.Gospodjo vlast se ne ruši da bi Vi došli na istu nego zato što ne valja,ako ne razumete Srpski ja Vam ne mogu prevesti na Vaš maternji jezik jer ga ne govorim,sram da Vas bude.

    Odgovori

Ostavite komentar