Puno kašljala, pa otišla kod lekara: Njihovo pitanje ju je PRESTRAVILO, poželela je da je nema (VIDEO)

Samo se uhvatila za srce

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/caremack

Keri Mek iz Čikaga došla je kod lekara iz dva razloga. U bolnicu je kročila pre svega da bi primila injekciju protiv tetanusa, pošto se posekla na bodljikavu žicu.

Pritom je dosta i kašljala, na šta i nije obraćala pažnju jer, kako je rekla na TikToku, pola života “krklja”.

Tada se dogodilo nešto zbog čega je u prvi mah poželela da je nema.

Doktori su primetili da puno kašljem i pomislili su da imam zapaljenje pluća. Na nalazima su videli nešto što dugo, možda i nikad nisu. Da mi je srce na drugoj strani pluća! Samo su me pitali: ‘Znate li da na mestu gde treba da vam je srce vi ništa nemate? Preznojila sam se kao nikad pre. Onda su mi objasnili da je ovako nešto moguće – rekla je Keri.

Dodala je kako je napad smeha zamenio napad kašlja.

@caremack##stitch with @caremack rip to any surgeon that has to do heart surgery on me ##dextrocardia ##heart ##situsinversus ##medtok ##hospital ##er ##xray ##nyc♬ original sound – Claireeeeee

– Počela sam da se smejem, bila sam zbunjena i nisam mogla da verujem. Doktor mi je potom objasnio o čemu je reč. Imam dekstrokardiju, srce je na desnoj strani umesto na levoj. Ovo je vrlo retko stanje s kojim se rodi manje od jedan posto ljudi, pa su osim doktora i moji roditelji bili šokirani. Saznala sam ovo tek sa 19 godina – ispričala je Keri na TikToku.

Nakon što je pratiocima na društvenoj mreži ispričala svoju priču, Kerin snimak je postao viralan jer je post pogledalo više od tri miliona ljudi.

– Dekstrokardija nije opasno stanje – ako do sada nije imala nikakve smetnje, verovatno ni neće – poručili su joj doktori.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

Ostavite komentar