Nikada zaboravljena najveća SRAMOTA kralja popa: Elvis je izašao OPIJEN drogom na scenu i uradio ovo!

Nakon koncerta Prisli se javno izvinio rekavši kako nije mislio ništa loše...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Elvis Prisli stigao je do neslućenih visina popularnosti stičući zauvek titulu “kralja rokenrola”, ali poslednje godine njegovog života obeležilo je prilično histerično ponašanje, problemi sa alkoholom i traljavi nastupi pospanog i uglavnom nadrogiranog izvođača.

Jednu od najnižih lestvica u svom životu Elvis je dotakao 20. jula 1975. tokom koncerta u Norfoku u Virdžiniji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Očigledno nadrogirani Prisli uvredio je oko 11 hiljada ljudi u publici nakon što se usred koncerta požalio da “dišu u njega i smrde” jer su jeli previše zelenih papričica i luka. Prisli se nije zaustavio tu nego je nastavio da “problem sa vazduhom” ima i na samoj sceni jer izgleda da su njegovi prateći vokali, četiri Afroamerikanke iz grupe “The Sweet Inspirations”, jele previše somovine, piše portal Listverse.

Foto/Printscreen/Youtube

Ovakav komentar je protumačen kao rasistički i dve od četiri pevačice su istog trenutka napustile scenu. Verovatnije je ipak da je komentar samo bio kulminacija prilično bizarnih izjava koje je Elvis upućivao svojim pratećim vokalima – Afroamerikankama kao i belkinjama, tokom cele turneje.

Nakon koncerta Prisli se javno izvinio rekavši kako nije mislio ništa loše i da mu je primedba u trenutku “zvučala smešno”, a pevačice su mu se ponovo pridružile na sceni već sledeće večeri.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, stil.kurir.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar