Domaće, žestoko, ili LEDENO: Evo šta koji horoskopski znak PIJE

Lav voli koktele, Vodolija se neće zadržati samo na jednom piću, a Devica je probirljiva, ali će, na kraju, popiti bilo šta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Neverovatno pršteća energija Ovna zahteva ledeno, gazirano i promućkano piće. Zato se svaki Ovan odmah hvata za skoro zaleđeno pivo, koka-kolu, ili ledenu rakiju. To je izbor koji para nepce i trenutno hladi uzavrelu dušu. Sledeći dan će izabrati sasvim drugu kombinaciju, jer ne voli da ponavlja stalno iste ukuse.

BIK

Piće koje pije Bik mora da ima ukus, miris, ali i određenu temperatutru. Da ne bude ni previše hladno, ali ni previše toplo, pa vi pokušajte da udovoljite ovom ekstrasensu u piću. Zato se često odlučuje za konkretno piće kao što je viski,a posle toga ne bi bilo čudno da pređe na srednju jačinu nekog napitka koji je zaslađen voćem, šlagom, parenim melkom, ili čak ponekim povrćem, lubenicom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Blizanci nisu mnogo izbirljivi, jer je važno da zadovolje svoju žeđ iste sekunde. Popiće sve što mu date, jer nema vremena da proverava. Još ako mu prenesete svoje impresije da je to dobro i ekstra super, nije lud da vam ne veruje, jer žuri i ide dalje. Ipak, kada bi malo razmislili šta vole, verovatno bi se opredelili za crno vino, ili varijantu vina i koka-kole.

RAK

Domaće je najbolje za svakog Raka, pa u obzir dolaze svi napici koje ste svojom rukom, home made napravili. Međutim, ako to nije na raspolaganju, onda dolazi u obzir sve što ima aromatičan ukus. Zato su slatki likeri na prvom mestu izbora, a slede ih sva slatka crna vina. Bezalkoholno piće bez nane nije piće za njih.

LAV

Kokteli svih vrsta, samo da su u modi i trendu. To su obično pića koja piju samo posebni ljudi a oni se smatraju posebnim i to će uvek tražiti. Zna se da Lavovi vole najskuplje. pa će u restoranu naručiti najbolje, ali i najskuplje vino. O ukusima neće mnogo voditi računa, jer veruje u vrednosti.

DEVICA

Uvek obraćaju pažnju na kalorije, pa su zato njihovi izbori pića veoma oskudnog ukusa. Međutim, delikatna, zahtevna i vrlo probirljiva Devica će, na kraju, popiti pravo đubre od pića, misleći da je zdravo, pa je zato tako neukusno i odvratno.

VAGA

Sve mi boje lepo idu u svim koktelima, ali i čaša mora biti fensi, to uvek naglašava tipična Vaga. Zato će ona popiti bilo koje piće samo da je u lepoj čaši, a o ukusu neće mnogo voditi računa. Ipak, njihovo omiljeno piće može biti suvi martini, ili vermut.

ŠKORPIJA

Tamna crvena vina i crno pivo sa najvećim procentom alkohola je uvek izbor tipične Škorpije. Nek je jako i neka gori želudac, jer one uvek žele da osete ono što piju. Sa žestokim pićima nikada nemaju problem.

Od 11. do 28. jula Merkur je u RAKU: Uticaće na sve znake horoskopa, a POSEBNO na ova TRI

STRELAC

Strelac je ljubitelj stranih i neobičnih pića, samo da nije domaće. Što neobičnija, to bolje za njegovu impresiju. Zato će popiti na iskap sve što nije iz njegove zemlje. Vole to geografsko poreklo pića i to im je jako važno. Od votke do viskija svih vrsta i porekla. Fina bela vina su njihov izbor u većini slučajeva.

JARAC

Ne voli da pije ništa novo, pa će se uvek odlučiti za piće koje je već pio i koje je odavno proverio. Nema tu mnogo iznenađenja, pa je pivo jedno od sigurnih i proverenih pića.

VODOLIJA

Vodolija sigurno ništa normalno neće popiti, a samo jedno piće ne dolazi u obzir. Promešaće toliko ukusa i jačina, da ni sama neće znati koja nota je preovladala. Najviše voli da sve pomeša kako bi videla efekat koji daje.

RIBE

Kod ovog znaka nije bitna temperatura, ni pretarano sofiticiran ukus. Oni idu na količinu. Zato neće započeti sa konzumacijom pića, ako nemate bar dve do tri litre dobre žestine. Ako imate više litara vina – nije problem.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar