OZBILJNO SA ĐUKOM

EKSKLUZIVNI VIDEO! Novak Filipović: Marinika mi pre hapšenja zbog droge rekla da se sklonim iz Pančeva!

Gost Vladimira Đukanovića bio je osumnjičeni za dilovanje droge koji je 10 godina radio za Tepićevu kao jedan od njenih najbližih operativaca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Stefan Kojić, Printscreen

Petu epizodu velikog serijala intervjua “Ozbiljno sa Đukom”, u produkciji “Objektiv TV”, možete gledati na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv!

Gost autora i voditelja emisije Vladimira Đukanovića bio je Novak Filipović, fitnes trener iz Pančeva koji je 10 godina radio za Mariniku Tepić, sadašnju potpredsednicu Stranke slobode i pravde (SSP), na čijem čelu je Dragan Đilas.

Filipović je Tepićevu verno pratio kroz sve stranke koje je menjala, od Lige socijaldemokrata Vojvodine do SSP, i bio jedan od njenih najbližih operativaca, sve do momenta kada je uhapšen zbog sumnje da je pripadnik organizovane grupe koja je dilovala drogu, nakon čega je ona tvrdila da ga uopšte ne poznaje!

– Tri nedelje pre nego što sam uhapšen upozorio sam Mariniku Tepić da imam nagoveštaje da će se to desiti, a ona mi je rekla da se sklonim iz Pančeva – rekao je Filipović u emisiji.

Filipović je, između ostalog, Đukanoviću otkrio da je Tepićeva, u vreme kada je bila pokrajinski sekretar za sport, mimo zakona dodelila državni novac njegovom sportskom klubu, da mu je obećala policijsku značku kada dođe na vlast, da je tražila da iseli jednog novinara iz Pančeva…

Celu emisiju pogledajte u videu na početku teksta.

“Ozbiljno sa Đukom” je serijal ekskluzivnih intervjua koji vodi Vladimir Đukanović Đuka, advokat i član Predsedništva Srpske napredne stranke, i koji se emituje jednom nedeljno na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.rs.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar