DRAMA se nastavlja: Tanja Savić mora da vodi decu kod PSIHOLOGA, evo i zašto!

Nakon borbe za starateljstvo nad sinovima Maksimom i Đorđem, bura se ne stišava i Tanjinoj deci će se pružiti stručna pomoć

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Nakon borbe za starateljstvo, i bolnih prepirka sa bivšim mužem Dušanom Jovančevićem presuđeno je da se sinovi popularne pevačice dosele sa njom u Srbiju.

Tanja Savić pomno prati prilagođavanje sinova Maksima i Đorđa na novu sredinu, te je odlučila da zajedno sa njima krene kod psihologa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tanja je svesna da je ovo sada proces prilagođavanja za decu. Oni su navikli na drugačiju hranu, drugačiji život. Živeli su u Australiji, nedostaju im drugari, otac, sve ono na čega su se navikli u dalekoj zemlji – kaže Tanjina drugarica i dodaje:

– Pevačica im već sada objašnjava kako stoje stvari i da mogu da se čuju sa ocem kad god požele preko video poziva. Svesna je da je na klizavom terenu. Nju najviše brine što su deca pored oca postala nepoverljiva prema svemu. Sada joj je potrebna saradnja sa dečijim psihologom kako deca ne bi imala velike posledice – zaključuje pevačicina drugarica za “Svet”.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar