“ZABRANILA je deci da mi se javljaju”: Bivši muž Tanje Savić objavio ŠOKANTNE prepiske sa sinovima (FOTO)

Dušan Jovančević, bivši muž pevačice, izneo je poruke koje je razmenjivao sa sinovima dok se sa Tanjom borio za starateljstvo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA Images

Nakon duge borbe za starateljstvo nad decom, bitku je dobila Tanja Savić i sa svojim sinovima se vratila u Srbiju. Planirano je Tanja sa njima živi u Smeredevu.

Njen bivši muž se međutim i dalje ne predaje, on je u redakciju Pinka poslao fotografije sa svim porukama koje je razmenjivao sa svojim sinovima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Zabranila je deci da mi se javljaju. Nov telefon sam deci kupio za Srbiju da me zovu kad god žele, a ona im ugasila i zabranila da mi se jave. Imam poruke od pre, deca se žale na nju kako ne da da me zovu. Tužni su i nesrećni pored nje – rekao je Dušan Jovančević za Alo, a fotografije cele prepiske možete pogledati OVDE.

Foto: ATA images/ Antonio Ahel

– Ne pamtim kad smo se čuli. Ne mogu da dođem do njih uopšte. Ne znam gde da se prijavim za pomoć. Ako neko želi da pomogne za ovaj moj slučaj? Ne dozvoljava da me deca kontaktiraju. Deca me traže, plaču kad smo se poslednji put čuli. Branim im da plaču, kažem ako plačete prekinuću vam vezu. Maltretiraju decu, mora neko da ih prijavi – dodaje Tanjin bivši suprug Dušan.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Pink, Alo

Komentari (2)

  1. Ove prepiske sa klincima su dogovorene unapred da bi mogao da trazi starateljstvo nad decom vec sam prosao to kod nas u familiji .Ali deca ko deca sve kasnije sama rekla kad su vidjeli dokle je doslo i kako otac manipulise njima

    Odgovori

Ostavite komentar