Imala sam OSAM ljubavnika, a jedan mi kad god vodimo ljubav radi nešto zbog čega mislim da je PSIHOPATA

Neugodno joj je da priča sa njim o tome

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedna Britanka se požalila kako tokom vođenja ljubavi njen ljubavnik radi stvari koje joj sve više smetaju.

– Viđam se s njim od prošle godine i stvarno sam zbunjena zbog naše veze. On ima 30, a ja 26 godina – započela je ona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– On je ljubazan i veoma se zaštitnički ponaša prema meni, ali on neće da ozvaniči našu vezu, niti će me nazvati svojom devojkom – kaže da smo “prijatelji s povlasticama”.

– U početku mi je to bilo u redu. Sad mi malo smeta jer mislim da se zaljubljujem u njega. Ne izlazimo po gradu, iako su barovi i restorani sada otvoreni. Dolazi kod mene nekoliko puta nedeljno, a dolazi i vikendom nakon izlaska sa svojim prijateljima.

Foto: Shutterstock

– Naš odnos je veoma formalan i hladan. Ne razgovaramo mnogo pre nego što počnemo da se ljubimo i krenemo prema spavaćoj sobi. Seks nam je sjajan, osim jedne stvari – uvek drži širom otvorene oči. Prvi put sam to primetila kad me je poljubio, ali to čini i tokom odnosa. Ako na trenutak otvorim oči, on bulji u mene.

Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

– Čini mi se pomalo čudnim i uznemirujućim. Kao da me posmatra, umesto da se izgubi u trenutku. Imala sam još osam ljubavnika i poljubila sam mnogo muškaraca, ali niko to do sada nije radio. Kad se ljubim ili vodim ljubav, fizički ne mogu da držim oči otvorene. Pitala sam svoje drugarice i kažu da je normalno zatvoriti oči. Zbog toga ne znam šta to znači i da li treba da se zabrinem, a suviše mi je neugodno da ga pitam za to – zaključila je ona.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar