Zavezao polni organ sa ČETIRI GUMICE: Tri dana kasnije nije mogao da veruje šta se s njim dogodilo

Teško da je ovako nešto mogao da pretpostavi da će se desiti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Hirurzi medicinskog centra Univerziteta u Čikagu uspešno su sačuvali polni organ 81-godišnjem muškarcu koji je završio u bolnici nakon što ga je penis svezao sa četiri gumice.

Muškarac se na ovaj potez odlučio setivši se da je u mladosti tako uspeo nekoliko puta da održi erekciju duže nego inače. Kako, prema sopstvenom priznanju, jako dugo nije vodio ljubav sa suprugom, poželeo je da se na ovaj način ponovo oseti muževnim.

Međutim, nije računao na to da sada ima 81. godinu kao i da boluje od dijabetesa i početka demencije. Ispostavilo se i da supruga ništa nije znala o njegovoj bizarnoj ideji.

Deka je uzeo čak četiri gumice kojima je obmotao polni organ. Iako je video da je “dole sve modro” muškarac je to ignorisao sve dok nije primetio da nešto nije u redu sa polnim organom koji kao da je počeo da truli.

Došavši u bolnicu, on je zabezeknuo lekare koji su potvrdili da je polni organ već petog ili šestog dana mogao i da mu otpadne da je gumice ostavio na njemu.

Potom je urađen hirurški zahvat koji je trajao tri časa, dok je period oporavka trajao pet dana. Supruga je u međuvremenu došla u bolnicu i bila je veoma ljuta zbog ovog čina.

– Ne mogu da shvatim da li je ovo bilo zbog demencije ili potrebe da se nekako tu dokaže. Šta god da je, mogao je i da strada zbog ove ideje – rekla je neimenovana supruga lekarima u Čikagu.

Lekari su rekli da je polni organ bio u užasnom stanju.

– Koža je počela da mu se skida, dok je boja organa bila takva da se i golom okom vidi da truli i da mu može otpasti. Potpuno je zaustavio cirkulaciju – izjavili su iz Medicinskog centra u Čikagu.



Izvor: Dailystar

Komentari (5)

  1. Da, a za to vreme je mokrio na nos. Pa bar dva puta dnevno je morao skidati gumice da piša. Ili mislite da smo svi sa Marsa pa ne znamo kako ljudski organizam radi!?

    Odgovori

Ostavite komentar