Momak iz PROVINCIJE: Sloba Radanović ceo STAN uložio u album! (FOTO)

Promocija albuma pevača, nekadašnjeg Zadrugara Slobe Radanovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Nemanja Kostic

Nakon duge borbe, učešća u muzičkim takmičenjima, rijalitija, dobio je i Sloba Radanović svojih pet minuta. Pevač je u ponedeljak objavio prvi album „Momak iz provincije”, koji broji osam pesama, a na promociji su mu podršku pružile majka, verenica, kao i brojni prijatelji i kolege.

Dok je Sloba zabeležio pobedu na muzičkoj sceni, njegova bivša tašta Nadica Zeljković osvojila je prvo mesto u „Zadruzi”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bio je UFC u tom trenutku. Gledao sam Mekgregora. (smeh) Znam ko je pobedio, nemam emociju prema tome. Ne zanima me ništa osim mog života – rekao je Sloba za Objektiv.

Koliko ti je rijaliti pomogao u životu? Da li si ostao u kontaktu sa nekim od zadrugara?
– Dosta, nažalost je moralo da bude tako. Krivo mi je što sam morao da prođem kroz taj vid marketinga da bi me ljudi čuli. Družim se sa Borom, Janjušem, Đeksonom.

Kako je proteklo snimanje albuma i koja ti je najdraža pesma?

– Bilo je uživanje, snimanje je trajalo pola godine. Počeli smo  dok su bile malo strože mere, a pre neki dan smo završili poslednju pesmu, baladu „Na današnji dan”, za koju sam ja napisao i muziku i tekst.

Da li si bankrotirao zbog albuma?

Ekonomičan sam čovek. Nisam nikome dužan, hvala bogu, izgurao sam muški ovo. Ne zanimaju me kola, nekretnine… Volim da ulažem u nešto što će ostati iza mene. Uložili smo u sve možda jedan jednosoban stan u Beogradu. Materijalne stvari me ne čine srećnim. Više volim kada nekome nešto poklonim, kao ovaj album mojoj publici.

Da li ti je Jelena pomogla?
Bila mi je velika podrška i oko organizacije ove promocije, a i u životu. Neizmerno sam joj zahvalan.

Ko vodi glavnu reč u kući?
Jelena. Ne radim trenutno kućne poslove, ali mi nije problem to da radim. Živeo sam sam dosta dugo, sve sam obavljao sam, ali ako ne moram, ne radim.

Koju pesmu ti voliš da naručiš u kafani?
„Kuda idu ostavljene devojke” od Cece.

Da li ti je Ceca čestitala?
– Jeste. Mnogo je prehlađena, pevala je na kiši i svaka joj čast na tome. Krivo joj je što nije mogla da dođe. Hvala joj za svu podršku do sada

U teretani si, kada su napali devojku, reagovao kao obezbeđenje, tim poslom si se bavio?

Da, radio sam kao klinac u obezbeđenju. To je jako nezahvalan posao. Svaka čast svim momcima koji stavljaju glavu u torbu za mizerne dnevnice. U teretani sam odreagovao kao svaki normalan čovek. Žao mi je što nisam stigao ranije da sve sprečim.

Piše: Lola Stojanović

Ovu i još mnoge druge vesti pročitajte u štampanom izdanju lista Objektiv:

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar