Folkerova BIOGRAFIJA završila u WC šolji: Sin Marine Tucaković započeo RAT sa Acom Lukasom!

Sin i naslednik Marine Tucaković na svom Tviter nalogu pokazao je kako je završila knjiga popularnog folkera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Milan Laća Radulović, poznati tekstopisac i sin Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, uradio je nešto što nije moglo proći nezapaženo. Naime, Laća je na Tviteru izbacio video na kome baca knjigu Ace Lukasa u wc šolju, zatim urinira po njoj, da bi na kraju pustio vodu. Čemu ovakvo ponašanje i da li ima veze sa 100.000 evra, koje navodno folker duguje Marini i Futi za pesme koje su mu komponovali, pokušali smo da saznamo od aktera ove priče.

Laća je izbacio više videa i slika na društvenoj mreži i uz svaku je stavio različiti opis. Folkerovu knjigu je stavio u toster, blender, zamrzivač, pored cveća, da bi je na kraju bacio u wc šolju, urinirao i pustio vodu. Opisi uz svaki video i sliku su bili različiti i izazvali su brojne komentare, uz video u kojem baca knjigu i urinira po njoj napisao je: “Izvinjavam se zbog slučajnog uklanjanja videa prosipanja step sokića na roman autora koji konzumira vanillin šečer na nos. Popravljeno” .

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Najpre smo stupili u kontakt sa Futom i pitali ga da li je uopšte video šta je njegov sin izbacio na Tviter i zbog čega je to uradio, da li je razlog Acin dug i da li je pročitao Lukasovu biografiju.

-Nisam video video, nisam čitao Acinu knjigu i nemam nameru da čitam. Pitajte njega, zašto zovete mene. Izgubio je karticu, ima neki albanski broj, ne znam ga napamet. Nema veze novac koji nam Lukas duguje sa tim, zašto stalno mešate babe i žabe, ovo je jedno, a ovo je drugo, pitajte njega zašto je to uradio – rekao je Futa za Objektiv.

Lukas je odgovorio u svom maniru, kratko i jasno.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

-Nemam Tviter i ne bavim se time, mogu samo da kažem da je Tviter grupna terapija za neizlečive slučajeve i njih je 85 odsto na Tviteru, ima i 15 posto normalnih, koji misle da ovim bolesnicima može nešto da se objasni, pa vi vidite u koju grupu spada dotični gospodin – rekao je Aca za Objektiv i dodao da li to ima veze sa navodnim dugom:

-Ne znam da li ima veze, jer nisam u njegovoj glavi, pa ne znam o čemu on razmišlja, to je njegov problem.

Podsetimo, sukob između Lukasa i Marine je nastao pre nekoliko godina zbog duga za pesme koje je poznata autorka pisala za folkera, zbog čega su ga Tucakovićka i njen suprug Futa tužili. Izvršitelji su pokušali da plene Acinu imovinu, a pevač je tada poručio da on nema kuću koju bi mu uzeli.

-U vezi sa vešću da mi izvršitelji plene kuću, mogu samo da kažem da još nisam čuo, a i bas me zanima kako se pleni kuća nekome ko istu nema, a što se tiče mog takozvanog duga , od “ mnogo više od 100.000 evra” , koje uzgred nisam video i imao od onih koji ih potražuju , nego sam na prevaru potpisao ugovor o turneji koja nije održana i albumu koji nije izdat ( zove se “ posle svega”??? ) mogu samo da kažem da svi imamo potrebu za novcem, a neko ima neizmernu ljubav i pohlepu za novcem,  i novca nikad dosta, a način stizanja do istog nije bitan. Tužen sam, a da nisam ni znao , suđeno mi je triput, a da nijednom nisam znao za termin i nisam se pojavio. Sve sam shvatio previše neozbiljno , jer nisam verovao da te dugogodišnji prijatelj, saradnik i neko sa kime i dalje sarađuješ u međuvremenu tuži i hoće sa te dovede do prosjačkog štapa, tako što hoće da ti uzme sve što imaš i što nemaš. U međuvremenu je na tvojim albumima  zaradio oko milion i po evra keša, na ruke, što sam lično video, mislim da je interesantno i za poreske organe! Nikada od mene neće uzeti ništa, po cenu života – izjavio je Lukas pre dve godine, dok je Marina rekla:

-Tačno je da sam tužila Acu i da smo ga dobili na sudu. Suma je mnogo veća od 100.000 evra, sudski izvršitelji nisu znali kako da mu naplate, pa su procenili da je najbolje da se stavi zabrana izvođenja tih pesama na koncertima. Zbog toga smo se muž I ja obratili Sokoju.

Međutim Lukas nije mario za to i nastavio je sa izvođenjem pesama Tucakovićeve na nastupima.

PIŠE: Ana Rakić

Ovu i ostale vesti možete pročitati u štampanom izdanju lista Objektiv:

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar