“Odležala je KAZNU”: Kristijan Golubović otkrio koja ŽENA je UBILA čoveka zbog njega!

Izdržala robiju zbog Golubovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Kristijan Golubović, bivši učesnik rijalitija “Zadruga” tokom gostovanjau jednoj emisiji otkrio je do sada nepoznat detalj iz prošlosti.

Naime, on je naveo da je jedna devojka zbog njega ubila čoveka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Smem da kažem da je jedna devojka za mene ubila čoveka, stvarno. Ne bih da pričam o njoj… Nije ubila za mene, nego zbog mene. Odležala je to. Taj čovek je mene cinkario, bio je zlonameran… Ona je bila moja najbolja drugarica. Bila je i jedna njena drugarica koja mi je dala 200.000 maraka, srela me dok sam bio u bekstvu, pitala me da li hoću 500.000 maraka, švajcarskih franaka ili odmah 200.000. Uslov je bio da budem sa njom – ispričao je Golubović i dodao:

– Ja kad sam izručio one pare, mi nismo verovali, mislili smo da je falš. Trpaj one pare u pancir, beži u Bjeljinu. Ja sam video da je ona narkomanka postala u međuvremenu. Ja sam rekao: ‘Znaš šta ja pare mogu da ti vratim, al’ sa tobom da budem ne mogu, ti si narkomanka – prisetio je Kristijan.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

  1. Kqko moze neko vjerovati ovom papku, najveci lazov, da mu mediji uopste daju vrijeme i prostor da krimos laze je takodze kriminal. Kristijan zasluzuje zatvor a da se kljucevi izgube i nikada ne nadzu!

    Odgovori

Ostavite komentar