Preminuo čovek koji je otkrio JEZIVE detalje o SMRTI Miloševića: Do kraja tvrdio da je ovo prava ISTINA

Datum i mesto sahrane prof. dr Vukašina Andrića biće naknadno objavljeni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Printscreen

Profesor dr Vukašin Andrić preminuo je u 71. godini života. Bio je profesor Medicinskog fakulteta, Univerziteta u Prištini na Katedri za otorinolaringologiju i poznati ORL hirurg, prenosi RTV Gračanica.

Bio je lekar predsednika Srbije Slobodana Miloševića. Kao autor knjige “Anatomija sudskog ubistva”, opisao je lične tvrdnje da postoje osnovane sumnje da je Milošević preminuo dan ranije tj. 10. marta 2006. godine, od zvaničnog saopštenja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Andrić je u svojstvu lekara posećivao Miloševića u Haškom tribunalu, a u knjizi objašnjava način na koji je nekadašnji predsednik SR Jugoslavije “ubijen u Hagu”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (10)

  1. Srbima najviše štete nanose sa svojim sebičnim mišljenjem takvi likovi kao ti , tebi je dobro i ne trebamo da se borimo za bolje, a ni Slobo niti bilo ko ne bi mogao da volju srba da ostanu na svojim ognjištima uništi međutim uljuljkani smo a neprijatelji su i dalje nemilosrdni čak i krvoločniji

    Odgovori
  2. Glupost je kriviti Slobu za gubljenje teritorija na Kosovu evo gospoda iz Beograda da li bi otišli i borili se za Kosovo ne bi jer imje lijepo u Beogradu sve dok gledamo na stvar to se dešava tamo nekim srbima nećemo na zelenu granu znači moramo biti jedinstveni jedan za sve svi za jednoga i ne dozvoliti Vatikanskim lobistima da nas posvađaju , znaju oni da su srbi lakomi na novac i to nas je koštalo ali shvatit će jednom i srgbi iz Srbije da nam neće biti dobro dok se ne vrate srbi u svoje domovine a to su Hrvatska i Bosna i Hercegovina , hrvati i bošnjaci treba da znaju da tu trebaju biti i ostati manjina sve su to vjekovne srbske zemlje

    Odgovori
  3. Najviše zla Srbima je naneo upravo Milošević i ne mogu da razumem da neko ima opravdanja za onu politiku kojom je doprineo iseljavanju Srba sa vekovnih ognjišta.

    Odgovori

Ostavite komentar