Komentari na vest "Preminuo čovek koji je otkrio JEZIVE detalje o SMRTI Miloševića: Do kraja tvrdio da je ovo prava ISTINA" (10)

Ostavite komentar

 1. Srbima najviše štete nanose sa svojim sebičnim mišljenjem takvi likovi kao ti , tebi je dobro i ne trebamo da se borimo za bolje, a ni Slobo niti bilo ko ne bi mogao da volju srba da ostanu na svojim ognjištima uništi međutim uljuljkani smo a neprijatelji su i dalje nemilosrdni čak i krvoločniji

  Odgovori
 2. Glupost je kriviti Slobu za gubljenje teritorija na Kosovu evo gospoda iz Beograda da li bi otišli i borili se za Kosovo ne bi jer imje lijepo u Beogradu sve dok gledamo na stvar to se dešava tamo nekim srbima nećemo na zelenu granu znači moramo biti jedinstveni jedan za sve svi za jednoga i ne dozvoliti Vatikanskim lobistima da nas posvađaju , znaju oni da su srbi lakomi na novac i to nas je koštalo ali shvatit će jednom i srgbi iz Srbije da nam neće biti dobro dok se ne vrate srbi u svoje domovine a to su Hrvatska i Bosna i Hercegovina , hrvati i bošnjaci treba da znaju da tu trebaju biti i ostati manjina sve su to vjekovne srbske zemlje

  Odgovori
 3. Najviše zla Srbima je naneo upravo Milošević i ne mogu da razumem da neko ima opravdanja za onu politiku kojom je doprineo iseljavanju Srba sa vekovnih ognjišta.

  Odgovori
 4. Tako je!!! Taj proces ,,nestanka Srbije ,, se i dalje nastavlja. Ko god bio na Vlasti, Ovaj proces neće zaustaviti. Žalosno. Sledi , Svi Srbi pod šljivu do maslačka i dalje...ne postoji. Ko preživi , neće imati kome pričati.

  Odgovori
 5. @Peki! @Anakin...Показали сте огромно незнање, а вероватно нисте ни свесни своје несвести, у којој се налазите. Можда никада не порастете, можда вам се никада не каже само...У сваком случају, срамота је да овом тужном пригодом, када треба исказати поштовање и жалост према прерано преминулом доктору, стручњаку, родољубу...ви подижете Слободанове мртве кости...Нема идеалног политичара, нити безгрешног, а пропаст Србије и српства је вишедеценијски план, скован у Ватикану, уз подршку подлог Запада, отимача српског Космета, окупатора...перчин им се запалио, даће драги Господ!

  Odgovori
 6. Jedini Presednik JUGOSLAVIJE koji je rekao NE amerima, sve što je govorio da će se desiti raspadom Juge desilo se i traje i dalje. Zato je sataniziran izmišljenim aferama i UBIJEN da ne bi odavao tajne koje je ZNAO. Pokoj duši Doktoru i saučešće porodici😥

  Odgovori
 7. Saučešće porodici. Srbija bi danas bila bolja , razvijenija i naseljenija da nikad Miloševića i njegove neprofesionalnosti vođenju države nikad ni bilo. Srbija je bauljala pod Slobodanom kao pijani brod kroz opasne hridi i ledene bregove.

  Odgovori
 8. Porodici najiskrenije saucesce od srca.Neka mu je laka crna zemlja.Hvala mu za sve sto je otkrio jezive detalje o smrti mog voljenog Predsednika jednog jedinog.Sloboda Milosevica.

  Odgovori