UZNEMIRUJUĆI SNIMAK iz Novog Sada: Drogirao se na Egzitu, pa počeo da se trese pred svima (VIDEO)

Snimak je zabeležen u vozilu Hitne pomoći tokom prve večeri festivala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pritnscreen

Snimak sramnog ponašanja jednog neodgovornog posetioca “Egzita” objavljen je na društvenim mrežama! Na krajnje uznemirujućem snimku vidi se jedan mlađi posetilac novosadskog festivala koji se u ambulantnim kolima sve vreme nekontrolisano trese i unezvereno gleda na sve strane dok medicinska ekipa pokušava da mu pomogne.

– Muškarac sa snimka nije uživao u muzici nego u narkoticima i poslao je veoma ružnu sliku Srbije u svet. Molimo sve posetioce festivala da se ponašaju dostojanstveno, a ne da ovakve ružne slike obilaze svet zbog narkomana i dilera narkotika – piše u objavi ispod snimka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Snimak je zabeležen u vozilu Hitne pomoći tokom prve večeri festivala.

Mladić, koji je neodgovornim ponašanjem očigledno doveo sebe u životnu opasnost, prethodno je prema nezvaničnim informacijama konzervama piva gađao psa i nekoliko puta ga brutalno šutnuo.

Pripadnici policije, podsetimo, tokom prvog dana festivala već su zbog posedovanja narkotika uhapsili 54 osobe od kojih je 31 strani državljanin. Uhapšen je i jedan državljanin Srbije zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ponovio je da će pripadnici policije u skladu sa zakonom na “Egzitu” hapsiti i kažnjavati dilere droge, ali i konzumente.

– Kao što smo i obećali, pripadnici policije će svakog kod koga pronađu narkotike tokom festivala, bez obzira na to da li je diler ili konzument droge, kazniti u skladu sa zakonom. Učinićemo sve da posetioci i učesnici festivala budu bezbedni i sigurni, ali pre svega i svi građani Novog Sada. Uživajte u muzici. Ne uzimajte drogu – poručio je Vulin.

BONUS VIDEO: 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar